نان در تبریز گران شد/ نرخ‌های جدید

رئیس اتحادیه نانوایان تبریز از اعمال نرخ های جدید نان در نانوایی‌های این شهرستان خبر داد.

نان در تبریز گران شد/ نرخ‌های جدید

محمد عباس‌وند اظهارکرد: بر اساس ابلاغ وزارت صمت، نرخ نان لواش وزن چانه‌ای ۱۲۵ گرمی نوع دو از چهار هزار و ۳۰۰ ریال به هشت هزار ریال، نان بربری چانه‌ای ۵۵۰ گرم از بیست هزار و ۵۰۰ ریال به سی هزار و ۸۰۰ ریال، سنگگ نوع یک (یارانه ای) وزن چانه‌ای ۴۸۰ گرمی از ۲۵ هزار ریال به ۴۷ هزار و ۵۰۰ ریال و نان روغنی وزن چانه‌ای ۵۶۰ گرم از ۲۵ هزار ریال به ۵۷ هزار ریال افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه انواع مختلف آرد یارانه‌ای بر حسب نوع یک یارانه‌ محاسبه می‌شود، گفت: با توجه به افزایش قیمت های تولید نان از جمله بیمه و انرژی، دولت ناگزیر به افزایش قیمت نان بود. 

وی ادامه داد: از دیروز ۲۹ تیر قیمت‌های جدید بر روی کارتخوان‌های هوشمند نانینو درج شده است.

وی با بیان اینکه هرگونه دریافت وجه اضافی نانوایی‌ها برای کنجد و نایلون پلاستیکی با سایرکارتخوان ها خلاف قانون است، افزود: مردم می‌توانند شکایات خود را به مراجع ذی‌صلاح و مربوطه اطلاع دهند.

 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ایرانی

    نان را گران میکنید ولی عرضه آنراندارید که نانواییهارا کنترل کنید که از آن قیمت هم گرانتر نکنند،با همین فرمان گران کنید تا مردم رابه خیابان بکشید.

  • گلاب ذره ای

    خخخخخخخ

  • ناشناس

    بی‌شرف ، کارتان شده ؛فلان چیز گران شد؛بهمان چیز گران شد.
    خیلی دوست دارید که گران شده و شما هم به نان و نوایی برسید

  • ايرانى

    باش تا با اين قيمتا ازت پول بگيرن

    الان نونوا با يه كافر هيچ فرقى نداره