اختلال در خدمات آنلاین بانکها
با وجود برطرف شدن اختلال خدمات کارت محور بانکها، در زمینه خدمات آنلاین اما همچنان اختلالهایی وجود دارد.
در حالی که با اعلام شرکت خدمات انفورماتیک اختلال خدمات کارت محور بانکهای کشور برطرف شدهاند، بررسیهای کاربران در تاریخ (پنجشنبه) نشان میدهد که همچنان بخشی از اختلالها در خدماتدهی بانکها برجاست.
بر اساس اطلاعات رسیده به ایسنا، اغلب اختلالهای موجود در بستر نرمافزارها و همراه بانکها برجاست و این موضوع کاربران را در برطرف کردن نیازها روزمره دچار مشکل کرده است.
در روزهای گذشته بر اثر حمله سایبری، شرکت خدمات انفورماتیک برای جلوگیری از به سرقت رفتن اطلاعات مشتریان، محدودیتهایی را در خدمات کارت محور بانکها اعمال کرد، اما هم اکنون در این بخش مشکلی برای خدمات رسانی به مشتریان وجود ندارد.
پس از اختلالی که در روزهای گذشته برای بانکهای ملی، تجارت و صادرات پیش آمد، افزایش حجم تراکنشها در سایر بانکها اختلالهای موقتی را ایجاد در کرد، اما رفته رفته شرایط سیستم بانکی پایدارتر شد. با این حال اما همچنان نارضایتیهایی در میان مشتریان در رابطه با خدمات آنلاین بانکها وجود دارد.
شرکت خدمات انفورماتیک اعلام کرد که کارشناسان و نیروهای فنی در تلاش هستند تا هرچه سریعتر سیستم و زیر ساختهای بانکی به پایداری کامل برسند، ام توجه به اینکه اختلال در خدمات آنلاین بانکها همچنان پابرجا است، باید دید چه زمانی خدمات بانکی کشور در تمامی پلتفرمها و به طور کلی از نظر زیرساخت، به پایداری کامل میرسد.
از برکات توافق صرافی کوین اکس که بیشتر ایرانی ها باهاش کار میکنن ایرانی ها رو تحریم کرد