رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب

با اعلام بانک مرکزی، اختلال تمامی بانک‌های کشور تا پایان امشب برطرف می‌شود.

رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب

در پی اختلال به وجود آمده در بانک‌های کشور خصوصا خدمات کارت محور سه بانک ملی، صادرات و تجارت از ظهر امروز (سه‌شنبه - ۲ تیر ۱۴۰۵)، بانک ملی اعلام کرد که اختلال ایجاد شده در خدمات کارت محور همه بانک‌ها به جز ملی، صادرات و تجارت برطرف شده و اختلال خدمات این سه بانک‌ نیز تا پایان امشب رفع می‌شود.

اختلال مقطعی ایجاد شده در برخی بانک‌های کشور که به دلیل جلوگیری از هرگونه دسترسی غیر مجاز و حفاظت از امنیت اطلاعات و دارایی‌های مشتریان رخ داده بود، برطرف شده و خدمات این بانک‌ها به وضعیت عادی بازگشته است.

پیشتر پیگیری‌های خبرگزاری ایسنا حاکی از آن بود که دلیل اختلال‌های پیش آمده در سایر بانک‌ها بجز بانک‌های ملی، تجارت و صادرات، به دلیل افزایش ناگهانی تراکنش‌ها و داده‌ها روی سروروهای بانک‌های دیگر بود.

در حال حاضر، تیم‌های فنی و متخصصان امنیت سایبری در حال رفع اختلال سامانه‌های بانک‌های ملی، صادرات و تجارت هستند و روند بازگردانی خدمات ادامه دارد. پیش‌بینی می‌شود اختلال باقی‌مانده در خدمات کارت‌ محور این سه بانک نیز تا پایان امشب به‌طور کامل برطرف شده و تمامی خدمات بانکی به وضعیت عادی بازگردد.

مراجع مسئول از مشتریان خواسته‌اند اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به وضعیت خدمات بانکی را صرفاً از طریق کانال‌های رسمی بانک‌ها و مراجع ذی‌ربط دنبال کنند.

 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 10
  • یک شهروند

    آنکه مدعی است تاآخرشب رفع میکند قطعا اگرمیدانست هک نمیشد
    پس هم نمی‌داند هم بلوف میزند
    البته تقصیری هم ندارند چونکه آن یکنفر اقتصاد را مالخر میدانست و دیگری در زمان رشدمنفی اقتصاد کشورش را نوک قله پیشرفت میدانست !!
    امان از اقتصاد و مردمی که دست خرها بیفتد !!

  • علی

    لعنت خدا بر هر چی دروغگوه ملتو از کار و زندگی انداختید مخصوصا بانک ملی این چه وضعشه ؟ ن پول نقد میدید نه همراه بانک کار میکنه نه کارتخوان

  • ناشناس

    خاک بر سرتون ن بانک داری بلدید ن مردم داری فقط خر داری خوب بلدین

  • ناشناس

    دلخوش به این مقدار نباشید
    به زودی همه کارت ها را قطع می کنیم

  • ناشناس

    قشنگ همه چی رو هواست ها ملت به روی خود نمی‌آورند دولت هم به خیال این‌که کسی متوجه نیست

  • ناشناس

    اینم از نت بین المللی،یه عده فقط تو اینستاگرام ویدئوها و کلیپهای چرت و پرت نگاه میکنن یا تولید می‌کنن همین ،اونوقت حمله سایبری میشه به بانکها که یکی از زیرساختهای کشور هس،تف برنت بین المللی،تف

  • ناشناس

    باشروع تعطیلی ها هک بانکها تموم میشه؟

  • ناشناس

    خاک بر سرتون

  • ناشناس

    بعد دارندکارت سوخت را به سیستم بانکی متصل کنند.اندکی تدبیر خوب است
    ٪۱احتمال بدهید مجددا همچون اتفاقی بیفتد

  • 1984

    اسرائیل اگه اراده کنه هر لحظه قهوه ای می‌کنه شما احمقارو... 🤣🤣