مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران:
۶۹ درصد تهرانی ها بالاتر از الگو آب مصرف میکنند
مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران گفت: وضعیت آب تهران و کشور به طور کلی بحرانی است و تنها راه مقابله با آن، مدیریت دقیق مصرف و صرفهجویی حداقل ۲۰ درصدی توسط شهروندان است.

محسن اردکانی با حضور در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر گفت: برای عبور از تنش آبی چارهای جز صرفهجویی 20 درصدی وجود ندارد.
وی با اشاره به وضعیت فعلی مصرف در تهران افزود: در حال حاضر، 31 درصد از مشترکان بر اساس الگوی تعریفشده مصرف میکنند. 62 درصد مصرفی معادل یک و نیم برابر الگو دارند و حدود 7 درصد از مشترکان در وضعیت قرمز قرار دارند و مصرف آنها دو برابر میزان استاندارد است.
اردکانی ادامه داد: طبق قانون، باید منابع آب بیش از میزان مصرف باشد، اما در وضعیت تنشزا، مصرف از منابع پیشی گرفته و این وضعیت ناپایدار قابل دوام نیست. نمیتوان اجازه داد در این شرایط بحرانی، بخشی از منابع آبی در استخرها و مصارف غیرضروری مصرف شود.
وی تأکید کرد: وضعیت آب تهران و کشور به طور کلی بحرانی است و تنها راه مقابله با آن، مدیریت دقیق مصرف و صرفهجویی حداقل 20 درصدی توسط شهروندان است.
علی اردکانیان، مدیرعامل آبفای استان تهران، افزود: اگر میزان بارندگی را در پنج سال اخیر بررسی کنیم، متوجه میشویم که همیشه کمتر از 280 میلیمتر بارش داشتهایم. این در حالی است که در طول 60 سال گذشته، در استان تهران فقط دو سال خشکسالی داشتیم و به جز یک سال، باقی سالها بارندگی مناسبی ثبت شده است.
وی افزود: برای مثال، در سال 1372 میزان بارندگی تنها 40 میلیمتر بود. سال قبل از آن 357 میلیمتر و سال بعد 320 میلیمتر بارش داشتیم. بنابراین، به طور کلی بارشهای کم، معمولاً در سالهای بعد جبران شده است.
اردکانیان توضیح داد: در کشورهای توسعهیافته، بهویژه در قاره سبز (اروپا)، میانگین بارندگی سالانه حدود 750 میلیمتر است، در حالی که در استان تهران، میزان بارش امسال تنها 150 میلیمتر بوده و پیشبینی ما این است که این رقم نهایتاً به 280 میلیمتر برسد.
وی تصریح کرد: الگوی متوسط مصرف آب در شهر تهران حدود 250 لیتر در روز است، در حالی که این رقم در کشورهای توسعهیافته حدود 168 لیتر میباشد.
مدیرعامل آبفای تهران با ارائه آماری دقیق از مصرف آب افزود: حدود 31 درصد از شهروندان تهرانی، 131 لیتر آب در شبانهروز مصرف میکنند. 62 درصد بین 130 تا 260 لیتر و 7 درصد از شهروندان بیش از 260 لیتر آب در روز مصرف دارند. این آمار نشان میدهد که ما نیاز جدی به مدیریت مصرف و افزایش آگاهی عمومی درباره استفاده بهینه از منابع آبی داریم.
اردکانیان همچنین تأکید کرد: طبق آمار، فقط 9 درصد از مصرف آب مربوط به بخش خانگی است؛ اما همین میزان نیز باید به صورت بهینه مدیریت شود تا از بحران کمآبی پیشگیری کنیم.
خیلی راست میگید
برید سراغ بالانشین ها
چرا تقاص مصرف بالای اون ها رو مردم پایین دست بدهند؟
الآن چند روز هست ۶ ساعت قطعی آب داریم
با اطلاع می نویسم بالای شهر یک ساعت هم قطعی آب ندارند
چون مسئولین بالانشین هستند
با قاطعیت می نویسم اکثریت مردم صرفه جویی میکنند
فقط خودتونید
فقط خودتون
و بالانشین ها
مردم زمانی ارزش آب را می دانند که یک هفته آب را قطع کنند
اگه روزی ۶ ۷ ساعت آب شما رو قطع میکردند
حرف مفت نمی نوشتی
احتمالا بالانشینی و هم محلی دولتی ها و بعض مسئولین که
قطعی آب نداری
باید الگوی مصرف آب نفراتی باشد ،نه واحد ساختمانی
خودتون معلوم نیست آب رو چکار میکنید اونوقت میندازین گردن مردم بیچاره
شما که میگید مصرف خونگی ۹ درصد کل آب هست پس چرا دنبال صرفهجویی خونگی هستید این که فایدهای نداره
عراق قرارداد ساخت یک پروژه آب شیرین کن به ارزش ۴ میلیارد دلار با شرکت چینی پاور چاینا در جنوب بصره بسته که روزانه یک میلیون متر مکعب آب شیرین تولید میکنه !!!
ننگ بر حاکمان و مسئولین ما ......
آقای وزیر بالا غیرتا خودت چقدر مصرف میکنی، یا چی مصرف میکنی؟
لطفا توضیح دهید الگوی مصرف را بر اساس کدام شاخص ها تعیین نمودهاید
به هر حال خکسالی و کمبود بارش هست مختص ایران نیست کشورای دیگه هم درگیرش هستند الگوی مصرف تاثیر داره
مسئولین توجه داشته باشید مصرف خانگی 7 درصد از کل مصرف آب می باشد جای دیگر دنبال حل مسئله بگردید
و همچنین توجه داشته باشید الگو برداری در مصرف آب برای هر نفر از کشور های غربی نادرست است گرمای ایران کجا و اروپا کجا و فرهنگ آنها و توصیه های دینی و مذهبی و...