انهدام باند سارقان حرفه‌ای با ۱۶ فقره سرقت در خراسان شمالی

معاون هماهنگ کننده انتظامی خراسان شمالی گفت: ۴ نفر از اعضای باند سارقان حرفه‌ای با ۱۶ فقره سرقت در شهرستان بجنورد دستگیر شدند.

انهدام باند سارقان حرفه‌ای با ۱۶ فقره سرقت در خراسان شمالی

سرهنگ صادق نامور معاون هماهنگ کننده انتظامی خراسان شمالی گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت در شهرستان بجنورد، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی استان موضوع را با جدیت در دستور کار خود قرار دادند.
وی با اشاره به اینکه مأموران با انجام تحقیقات میدانی و اقدامات فنی و پلیسی موفق به شناسایی و دستگیری ۴ نفر از اعضای این باند حرفه‌ای شدند، افزود: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده به ۱۶ فقره سرقت از اماکن خصوصی، داخل خودرو، موتورسیکلت، قاپ زنی، گوشی و سایر اعتراف کردند.
معاون هماهنگ کننده انتظامی استان با بیان اینکه تعدادی از اموال مسروقه کشف شده به مال باختگان تحویل داده شد، تصریح کرد: متهمان بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید