کاهش چمشگیر تکدی‌گری در همدان

سخنگوی شورای شهر همدان از کاهش تکدی‌گری در سطح شهر همدان خبرداد و گفت: خوشبختانه در سال جدید شاهد تعداد چمشگیر تکدی‌گران در سطح استان هستیم.

کاهش چمشگیر تکدی‌گری در همدان

‌کامران گردان با اشاره به شایع نبودن تعداد تکدی‌گران در سطح شهر همدان به ویژه در چهار راه‌ها، تصریح کرد: این تکدی‌گران تعداد محدودی‌ هستند که به‌طور فصلی از استان‌های دیگر وارد شهر همدان می‌شوند، با این وجود اگر شهرداری متکدی را مشاهده کند به سرعت اقدام به جمع‌آوری آن می‌کند.


وی در خصوص مسئولیت ساماندهی تکدی‌گران، بیان کرد: شهرداری تنها مسئول جمع آوری این افراد است و پس از جمع آوری آنان از سطح شهر، تکدی‌گران را برای سامان بخشیدن به اداره بهزیستی می‌سپارد.

سخنگوی شورای شهر در رابطه با افراد فعال این گروها‌‌ اشاره کرد: متأسفانه 30 درصد کودکان، 50 درصد زنان و 20درصد متکدیان را مردان تشکیل می‌دهند.

گردان با بیان اینکه برای جمع‌آوری همیشگی متکدیان نیازمند مشارکت همگانی مردم هستیم، گفت: بیشتر این افراد درآمدهای بالایی دارند و اگر فرهنگ‌سازی درستی شکل گیرد و مردم پول‌های خیرخواهانه خود را به جای تکدی‌گران به صندوق صدقات بسپارند، می‌توان امید داشت که این افراد دیگر در سطح شهر قابل مشاهده نیستند و این فرهنگ‌سازی نیازمند تلاش کمیته امداد امام خمینی‌(ره‌) است.

وی در تشریح مسئله فالگیران خاطر‌نشان کرد: این افراد به دلیل اینکه این کار را پیشه خود قرارداده‌اند، طبق قانون مجرم شناخته می‌شوند و جمع‌آوری آنان به دلیل اینکه نیازمند دستور قضایی است. این مسئولیت هم به عهده نیروی انتظامی قرار می‌گیرد.

برگزاری کلاس‌های آموشی و مهارتی ویژه افراد تحت پوشش بهزیستی

رئیس بهزیستی استان همدان با اشاره به این که همه تکدی‌گران به اداره بهزیستی سپرده نمی‌شوند، بیان کرد: تعداد محدودی از این افراد یعنی معلولین، کودکان کار و زنان سرپرست خانوارکه تحت پوشش این اداره هستند از طریق شهرداری و نیروی انتظامی به بهزیستی منتقل می‌شوند.

شیران درباره پیگیری این افراد اضافه کرد: پس از انتقال این افراد به بهزیستی، مددکاران واحد امداد این اداره به بررسی علل این رویداد می‌پردازند و در کمیته‌های مخصوص مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار می‌گیرد.

وی در مورد افراد پذیرفته شده در سال جدید بیان کرد: به طرز دقیقی نمی‌توان تعداد را گفت چرا که این افراد به واحدهای شهرستانی سپرده می‌شوند.

رئیس اداره بهزیستی با تأکید براینکه کودکان کار بحث ویژه‌ایی دارند و باید اقدام گسترده‌تری برای آنان صورت بگیرد، عنوان کرد: پس از تحویل کودکان، آنها وارد مراکز حمایتی و آموزشی کودک و خانواده می شوند، سپس با شناخت خانواده آنان و بررسی وضعیت معیشتی این کودکان، به جلسات روانشناسی و آموزشی خانواده دعوت به عمل می‌شوند.

شیران با اشاره به نبود گزارش‌هایی دقیق در خصوص آزار جنسی به کودکان کار گفت: متاسفانه در این مورد گزارش‌های دقیقی در دست نداریم اما در جلسات مشاوره‌ایی که برای خانواده‌های این کودکان به ویژه مادرانشان صورت می‌گیرد، این مسئله مورد توجه قرار گرفته و آموزش‌های لازم به خانواده‌ها ارئه می‌شود.

منبع: ایسنا

728

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها