معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان اعلام کرد:

مراسم وداع با پیکرهای شناسایی شده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب، فردا چهارشنبه

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان اعلام کرد: مراسم تشییع و تدفین پیکرهای مطهر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب که هویت آنان از طریق آزمایش‌های DNA احراز شده است، فردا چهارشنبه ۳۱ تیرماه در این شهرستان برگزار می‌شود.

مراسم وداع با پیکرهای شناسایی شده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب، فردا چهارشنبه

احمد نفیسی روز سه‌شنبه در تشریح جزییات این مراسم، با اشاره به پایان مراحل شناسایی بخشی از شهدای مدرسه شجره طیبه میناب، اظهار کرد: پس از تایید هویت این شهدا از طریق آزمایش‌های تخصصی ژنتیک، مقدمات برگزاری آیین تشییع و خاکسپاری آنان فراهم شده است.

وی بیان کرد: مراسم وداع و تشییع این شهدای والامقام صبح روز چهارشنبه ۳۱ تیرماه از ساعت ۷:۳۰ با حضور خانواده‌های معظم شهدا، مردم شهیدپرور و مسئولان از چهارراه امام خمینی(ره) میناب آغاز می‌شود و پس از آن، پیکرهای مطهر برای خاکسپاری به گلزار شهدای میناب منتقل خواهند شد.

172993718

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با دعوت از مردم برای حضور در این آیین، تصریح کرد: حضور پرشور مردم در این مراسم، ادای احترام به مقام شامخ شهیدان و تجدید میثاق با آرمان‌های آنان خواهد بود.

گفتنیست، حمله مرگبار و عامدانه دشمنان خونخوار و کودک‌کش به مدرسه شجره طیبه میناب که جان ده‌ها دانش‌آموز، معلم و کارکنان این مدرسه را گرفت، امروز به‌عنوان یکی از تلخ‌ترین وقایع انسانی در عصر حاضر مطرح است؛ رخدادی که بسیاری بر لزوم حفظ و ثبت بقایای این مدرسه به‌عنوان سندی تاریخی و یادمانی برای نسل‌های آینده تاکید دارند.

روز نهم اسفند سال ۱۴۰۴ و در نخستین ساعات تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، مدرسه شجره طیبه میناب سه بار و با فاصله، هدف موشک دشمن صهیونی امریکایی قرار گرفت تا جنایت جنگی بی توجیه و آگاهانه دیگری در عصر سلاح های فوق هوشمند و پیشرفته به نام جانیان جهان ثبت شود.

در این فاجعه انسانی و تراژدی بشری، ۱۶۸ کودک دختر و پسر دانش آموز و تعدادی از معلمان و کارکنان مدرسه و والدین دانش‌آموزان مینابی جان پاک خود را از دست دادند.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    گندشو دیگه در آوردید، واقعا فشار آوردید

  • ناشناس

    صلح واسه اینه که کودکان نازنین و بی گناهی مثل این عزیزان از بین نرن