استاندار خوزستان:

پتروشیمی مسجدسلیمان جزو شرکت‌های برتر تولید اوره و آمونیاک کشور است/ لزوم توسعه صنعت پتروشیمی با هدف ایجاد اشتغال

استاندار خوزستان در حاشیه بازدید از شرکت پتروشیمی مسجدسلیمان از پشتیبانی همه‌جانبه استانداری از این مجموعه صنعتی خبر داد و آن را جزو شرکت‌های پیشرو و برتر کشور در زمینه تولید اوره و آمونیاک دانست.

پتروشیمی مسجدسلیمان جزو شرکت‌های برتر تولید اوره و آمونیاک کشور است/ لزوم توسعه صنعت پتروشیمی با هدف ایجاد اشتغال

سید محمدرضا موالی‌زاده، روز پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵ در حاشیه بازدید از شرکت پتروشیمی مسجدسلیمان گفت: در این واحد تولیدی، گاز به عنوان خوراک اصلی مجموعه تحویل و محصولات اوره و آمونیاک تولید می‌شود.

استاندار خوزستان افزود: اوره و آمونیاک تولیدی این مجتمع برای مصارف صنعتی، تولید کود شیمیایی و در برخی دیگر از زمینه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

موالی‌زاده با اشاره به جایگاه این مجموعه صنعتی تصریح کرد: شرکت پتروشیمی مسجدسلیمان جزو شرکت‌های پیشرو و برتر در زمینه تولید اوره و آمونیاک است و این دو ماده استراتژیک هم برای تأمین نیازهای داخل کشور و هم برای صادرات مورد نیاز هستند.

وی با تأکید بر حمایت مستمر استانداری از بخش صنعت اظهار داشت: ما در کنار هم صنایع هستیم و از آنها پشتیبانی می‌کنیم.

استاندار خوزستان در ادامه به وضعیت زیرساخت‌های این شرکت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه این شرکت از لحاظ تأمین آب، برق و گاز با هیچ کمبودی مواجه نیست و اگر هم مشکلی بروز کند، ما پیگیری لازم را برای حل آن خواهیم داشت.

موالی‌زاده با مثبت ارزیابی کردن اقدامات زیست‌محیطی این مجموعه افزود: در این مجموعه، بازچرخانی آب برقرار است و از محل آب تولید شده، به تعدادی از روستاهای منطقه آبرسانی می‌شود.

استاندار خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: همه ما چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی باید تلاش کنیم که پتروشیمی مسجدسلیمان توسعه یابد و زمینه اشتغال پایدار بیشتری در آن فراهم شود.

IMG_20260528_143102_422

IMG_20260528_143102_652

IMG_20260528_143102_775

IMG_20260528_143102_846

IMG_20260528_143106_792

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    قشنگ آدرس بدین تا دشمن بمبارانشون کنه! مثل صدا و سیما که دو هفته قبل از جنگ سوم تحمیلی، از چند مرکز مهم صنعتی و پزشکی خبر تهیه کرد و در هنگام جنگ همه اون مکانها بمباران شدند ((متأسفانه))