تحقق وعده استاندار خوزستان به کشاورزان / ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران و ۱۰۰ درصد معوقات کلزاکاران استان پرداخت شد

در پی پیگیری‌های مستمر استاندار خوزستان، امروز بخش عمده مطالبات گندمکاران و تمامی معوقات کلزاکاران استان پرداخت شد تا گام بلندی در حمایت از کشاورزان برداشته شود.

تحقق وعده استاندار خوزستان به کشاورزان / ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران و ۱۰۰ درصد معوقات کلزاکاران استان پرداخت شد

به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان، امروز پنجشنبه ۹ مردادماه با واریز ۴.۳ همت به حساب کشاورزان خوزستانی، ۹۰ درصد از مطالبات گندمکاران تسویه شد همچنین باقیمانده معوقات کلزاکاران به طور کامل پرداخت شد. 

این تصمیمات در پی نشست روز گذشته شورای کشاورزی استان با حضور مقامات ارشد وزارت جهاد کشاورزی شامل معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان تعاون روستایی، قائم‌مقام وزیر در امور مجلس و مدیرعامل بیمه کشاورزی و تاکیدات استاندار خوزستان در این خصوص به مرحله اجرا رسیده است. 

سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، با تأکید بر اولویت رسیدگی به امور کشاورزان، اظهار داشت: پیگیری‌های لازم برای پرداخت مابقی ده درصد مطالبات گندمکاران نیز در دستور کار قرار دارد و در آینده نزدیک این مطالبات نیز تسویه خواهد شد.

استاندار خوزستان همچنین از برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای پیشگیری از بروز چنین تأخیرهایی در پرداخت‌های آتی خبر داد و خاطرنشان کرد که حمایت از کشاورزان به عنوان محور اصلی توسعه بخش کشاورزی در استان همواره در اولویت خواهد بود.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید