مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت مطرح کرد:

پیشگیری از سقط ۴۰۰۰ جنین با اجرای طرح نفس/ رشد ۱۸ درصدی زایمان‌های سوم به بعد

مشاور وزیر بهداشت و مدیر کل حوزه وزارتی گفت: اجرای طرح نفس در نجات فرزندان سقط، با کمک گروه‌های مردمی و فرهنگ سازی عمومی سبب جلوگیری از وقوع ۴هزار سقط شد.

پیشگیری از سقط ۴۰۰۰ جنین با اجرای طرح نفس/ رشد ۱۸ درصدی زایمان‌های سوم به بعد

سید محمد پورحسینی در همایش ملی خانواده،  فرزندآوری و جوانی جمعیت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اجرای سیاست‌های اشتباه پیشگیری از فرزندآوری در گذشته اظهار کرد: این سیاست‌ها، مانع از رشد جمعیت در شرایط فعلی شده و وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی با قوت، حل این موضوع را دنبال می‌کنند.

وی به اقدامات وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: بیش از ۲۲ نشست قرارگاهی با حضور نمایندگان مجلس و اندیشمندان و با فرماندهی وزیر بهداشت تشکیل شده است.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ۹ کمیته جهت پیگیری و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور تشکیل شده که دستاورد این نشست‌ها تاکنون ابلاغ ۵۳ دستورالعمل و آئین نامه بوده و از کاهش جمعیت تا حدودی جلوگیری شده است.

پورحسینی بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در حال حاضر در سراسر کشور، مراکز سطح دو و سه درمان ناباروری فعال شدند، همچنین حمایت‌های بیمه‌ای از مادران باردار و شیرده تا هفت سالگی فرزندشان صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: رایگان شدن زایمان در بیمارستان‌های دولتی، افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی، افزایش حقوق دستیاران پزشکی از دو میلیون تومان در ابتدای دولت به ۱۸ میلیون تومان، تقسیم‌بندی نیروی انسانی در دوران طرح و دیگر مشوق‌ها، از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای ترویج فرزندآوری و جوانی جمعیت است.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، پیشگیری از رشد نزولی جمعیت و رشد ۱۸ درصدی زایمان‌های سوم، چهارم و پنجم را از جمله دستاوردهای وزارت بهداشت در این زمینه عنوان کرد.

پورحسینی بیان کرد: اجرای طرح نفس؛ ابتکار استان یزد در نجات فرزندان سقط، با کمک گروه‌های مردمی و فرهنگ سازی عمومی سبب جلوگیری از وقوع ۴ هزار سقط شد.

وی به میانگین سنی کشوری اولین فرزند در پدر و مادر ایرانی که به ترتیب ۲۷.۳ و ۳۱ سال است اشاره کرد و گفت: این رقم در استان یزد یکسال کمتر و به ترتیب ۲۶ و ۳۰ سال است.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اقدامات وزارت بهداشت در زمینه نگهداشت و سلامت کودکان اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت سلامت در دوران کودکی، با مصوبات مجلس و از محل یک درصد ارزش افزوده، طرح رایگان درمان کودکان تا هفت سالگی آغاز شده است.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • اجبار چیز بدی است....
    0

    لطفاً همچنان که از سقط ۴۰۰۰ فرزند ناخواسته به اجبار جلوگیری می‌کنید و یک عذاب اجباری و تلخ برای پدر و مادر و مخصوصاً مادران بیچاره بوجود می‌آورید همانطور از خرج و مخارج و هزینه های زندگی این کودکان و خانواده هایشان حمایت به عمل بیاورید

  • منصور فرج اللهی
    0

    آفرین،منطقیه،کاملا هماهنگ با تفکرات سادیستیک شماست.یک نبوغ قضایی دیگر ؛سوپر توتالیتریسم؛حمایت از حیاتی که وجود ندارد،؛اجبار به ابتلا به سفلیس در رکاب شما لنگیدن،شهروند خراب آباد تحت مدیریت شما بودن،کابوس حاکمانی چون شما را تجربه کردن
    آی شمایان!ابر هیولاهای عرصه ی مردم سوزی،شما ستارگان آسمان مصیبت؛
    چرا بر ورودی چاه های فاضلاب خانگی سنسور اسپرم تعبیه نمیکنید؟هان؟؟یک تیر و چند نشان است؛
    جلوه یی متفاوت از طرح نفس،دیه یی بر شکلی از قتل نفس،کمک به زادآوری،مبارزه بر علیه توسعه صنایع دستی مرتبط با نفس اماره،کمک به افزایش درآمد های غیر نفتی,پیشگیری از ضعف بینایی ،کاستن از تعداد افرادی که به علت صافی کف دست معافیت از رزم میگیرند،کاهش درصد مراجعه کنندگان به بیمارستان ها به علت ضایعات مهره های کمری،مصرف کمتر آب،صابون،شامپو،تاید،ریکا و البته توسعه فضاهای جدید در زمینه گسترش جنبه های اقتصاد مقاومتی؛نهضت نه به استمناء
    این صنعت قابلیت دست اندازی به حوزه پدیده جنب شدن را هم دارد؛طرحش را اجرائی کنید؛مالیت بر خود خوشحال سازی در بیداری،خودت سرخوش شوند در خواب و اخذ مالیات فعالیت های خودسرانه و معاندانه در ارتباط با اندامک مزبور هنگام تلاش مذبوح،محدودبت ترافیک خودسرانه دوچرخ،پشت کردن بر درازآویز تحتانی،اصلاح انحرافات پای سوم،بستن دسترسی لذت جویانه به جاده لغزنده میان دوپا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها