توضیحات سخنگوی شورای شهر در مورد ساخت مسجد در پارک قیطریه

رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران در خصوص ساخت مسجد در پارک قیطریه توضیحاتی ارائه داد.

توضیحات سخنگوی شورای شهر در مورد ساخت مسجد در پارک قیطریه

علیرضا نادعلی در صحن علنی شورای شهر تهران با بیان اینکه به همراه آقای آقامیری در شورای ساماندهی و گسترش مساجد در شهر تهران عضویت دارم، گفت: این شورا یک شورای فرانهادی است و روسای سازمان‌ها، معاونین و حتی شهرداران مناطق در این جلسات حضور پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از مساجدی که برای بررسی به این شورا ارجاع داده می‌شوند باید بازسازی شوند و مسئله جدید این است که تعداد بالایی از این مساجد توسط خیرین ساخته می‌شود، اظهار کرد: در بوستان قیطریه نیز شهرداری تنها زمین را در اختیار قرار می‌دهد و باید بگویم که این مسجد در شمالی‌ترین نقطه پارک ساخته می‌شود و از دوره مدیریت آقای کرباسچی در شهرداری تهران ساخت این مسجد در قیطریه از سوی مردم و خیرین منطقه درخواست و حتی این موضوع به شهرداری ارائه شده بود.

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه محلی که برای ساخت مسجد در نظر گرفته شده است تقریبا بدون هیچ کاربری است و نقطه کور محسوب می شود، گفت: تعداد اندکی درخت جوان و حدود چهار درخت کهنسال وجود دارد که با حساسیت و دستور شهرداری هیچ درختی در این نقطه قطع نشده، بلکه طرح پیمانکار مقداری تغییر کرد تا هیچ درختی قطع نشود و در مورد تأمین هزینه های ساخت این مسجد نیز باید بگویم با اینکه برخی‌ها مدعی شده بودند که شهرداری تهران تأمین‌کننده مالی این مسجد است اما باید بگویم که تمام هزینه‌های ساخت از سوی خیرین تأمین شده و شهرداری تنها زمین را تأمین کرده است.

نادعلی ادامه داد: مسئله قابل اهمیت این است که برخی تلاش می کنند در جامعه و حاکمیت دو قطبی ایجاد کنند و این دشمنان می خواهند دو قطبی را بین عده ای قشر خاکستری که مخالف مسجد هستند و تعدادی تحت عنوان دوستداران محیط زیست ایجاد کنند که سیاه و سفید را برعکس نشان دهند.

وی افزود: نباید اموری که در این دوره مدیریت شهری به درستی انجام می شود به چالش کشیده شود چرا که اساسا ساخت یک مسجد کوچک در بوستانی بزرگ چرا به این موضوع تبدیل شده که می خواهند کل بوستان ها را به مسجد تبدیل کنند؟

مهدی چمران نیز در واکنش به این تذکر گفت: مطالعه و امکان سنجی برای احداث مساجد در شهرها و پارک‌ها انجام می‌گرفت و در سال ۱۳۸۲ نیز برای مساجد تهران و ساخت و ساز مساجد بودجه تعیین شده بود و این از افتخارات ما در شورا به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه نه قرار است درختی قطع شود و نه فضایی اشغال شود، گفت: باید کمی فکر کنیم و تحت تأثیر جو روانی قرار نگیریم چرا که تهران مسجد کم دارد و باید ۴۰۰ مسجد در پایتخت ساخته شود و ما براساس قانون عمل می کنیم و کار خلاف قانون را هیچ کسی نباید انجام دهد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • رمضانی
    5

    اینکه مسجدی درکنار پارک ساخته شود نه تنها ایرادی ندارد بلکه میتواند نماد آزادی انتخاب اشخاص باشد چراکه مامسلمانیم وبه احکام دینی پایبند اما بارفتار گذشته وفعلی مسئولین اطمینانی به آنان نیست چرا که در آینده حتی شادیهای مشروع شهروندان را به بهانه درکنار مسجد بودن سلب مینمایندچندروزقبل امام جمعه یکی از شهرهاگفته مسجد مال ماست وخودمون ازش محافظت میکنیم ونگرانی ماتملیک دین معاشان بر اموال مردم هست واین اصل مغفول مانده

  • ناشناس
    1

    پول ساخت مسجد را مدرسه درسیستان وبلوچستان بسازید

  • ناشناس
    1

    کاش اول به فکر حفظ دین مردم بودین تا ساخت مسجد

  • ناشناس
    1

    همان مساجدی که فعلا هستند مراجعه کننده ندارند چرا بی خود هزینه ایجاد می کنید

  • ناشناس
    2

    کی می خواهید از این رفتارهای پوپولیستی دست بردارید مردم دین گریز شدندشما بفکر مسجد سازی هستین؟ مگر کم داریم؟

  • ناشناس
    1

    اونکه زمینشا وقف کرده اگه میخواست مسجد می ساخت .

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها