آغاز به کار کنگره ملی سیاست خارجی با حضور عراقچی؛ ظریف دعوت نشده است؟/ تصاویر

کنگره ملی سیاست خارجی و تاریخ روابط خارجی صبح امروز یکشنبه با حضور وزیر خارجه کشورمان آغاز به کار کرد.

آغاز به کار کنگره ملی سیاست خارجی با حضور عراقچی؛ ظریف دعوت نشده است؟/ تصاویر

این کنگره  با حضور « سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ، «سعید خطیب زاده» رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، «سید کمال خرازی» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ، «دهقانی فیروزآبادی» دبیر شورای راهبردی روابط خارجی، «علی اکبر صالحی» و برخی از دیپلمات های وزارت خارجه و کارشناسان  در دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، «حسن احمدیان» دبیر علمی کنگره طی سخنانی در مراسم افتتاحیه این کنگره اظهار داشت: پتانسیلی که می‌توانست از کنگره استخراج و به سود سیاست خارجی و جامعه علمی کشور باشد مد نظر بود. در این راستا شورای راهبردی و کمیته علمی تشکیل شد.

وی تصریح کرد: در کنار برگزاری کنگره جایزه سال سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران نیز از امسال قرار شد در نظر گرفته شود.

photo_2026-02-08_11-34-20

63742584

63742587

63742591

گفتنیست، در تصاویر این نشست, عکسی از محمدجواد ظریف، وزیر خارجه دولت روحانی دیده نشده که شائبه عدم دعوت  از او و یا نیامدنش را تقویت کرده است.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    دکتر علی اکبر صالحی و دکتر ظریف در حال حاضر سمتی در دستگاه سیاست خارجی ج. ا. ایران ندارند که به این همایش دعوت و حضور بهم رسانند.

  • موسیو پی جی

    جلسه حساسه