قوه قضاییه: بازداشتی مجروح در زندان پذیرش نمی‌شود

قوه قضاییه اعلام کرد: در هفته‌های اخیر و پس از شکست یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های تروریستی در ایران، ضد انقلاب که در میدان به غیر از کشته‌سازی موفقیتی به‌دست نیاورد، به انتشار گسترده اخبار جعلی روی آورده است.

قوه قضاییه: بازداشتی مجروح در زندان پذیرش نمی‌شود

به نقل از قوه قضاییه، روایت‌سازی‌ها و خبرسازی‌هایی تخیلی که این روز‌ها در رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور یا در شبکه‌های اجتماعی وابسته به سلطنت‌طلبان و گروهک‌های تروریستی منتشر می‌شود به قدری مضحک است که انتقادات برخی از چهره‌های تندرو ضد انقلاب را به همراه داشته است.

این رسانه‌ها که به نظر می‌رسد به آنها دستور داده شده با دستپاچگی هر نوع سناریویی را بدون بررسی صحت آن منتشر کنند، حتی استاندارد‌های مورد ادعای خود را نیز رعایت نمی‌کنند. 

در آخرین نمونه پیامی منتسب به یک محکوم امنیتی از زندان اصفهان در رسانه‌های معاند منتشر شده است مبنی براینکه «مجروحان حوادث اخیر بدون دریافت هرگونه درمان پزشکی، در سوله‌های زندان نگهداری می‌شوند و هیچ‌گونه رسیدگی درمانی به این مجروحان صورت نمی‌گیرد».

پیشتر نیز چنین ادعا‌هایی در رابطه با برخی دیگر از زندان‌های کشور مطرح شد که پیگیری‌های خبرنگار میزان از کذب بودن این ادعا‌ها حکایت دارد.

پیشتر نیز سازمان زندان‌ها در رابطه با ادعا‌های مطرح شده تاکید کرد «طبق قانون اساساً پذیرش افراد مجروح یا دارای وضعیت جسمانی وخیم در زندان، خلاف آیین‌نامه سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور بوده و ادعای کذب مبنی بر انتقال و نگهداری از اغتشاشگران مجروح در زندان فشافویه بجای مراکز درمانی، فاقد هرگونه وجاهت قانونی و صحت است.»

مطابق با ماده ۵۵ آیین‌نامه، زندانی واجد بیماری حاد یا شرایط جسمانی وخیم و یا مجروح و یا مصدوم، تا زمان تثبیت وضعیت و بهبودی، پذیرش نمی‌شود و توسط ضابطان مربوط به مرکز درمانی معرفی می‌گردند.

در همه زندان‌ها، کلیه زندانیان بدون استثنا از خدمات درمانی به شکل رایگان و شبانه‌روزی برخوردارند و به هیچ‌عنوان تعطیلی مراکز درمانی در زندان‌ها نیز امکان‌پذیر نیست.

ضمن اینکه برگرفته از ماده ۱۳۷ آئین‌نامه، زندانیان درطول دوره حبس، درموارد ضرورت برای درمان و معالجه به مراکز درمانی خارج از زندان اعزام می‌شوند. همچنین منطبق با ماده ۱۳۸ این آین‌نامه قانونی، از همه زندانیان بدون استثناء به محض ورود به موسسات کیفری، در واحد بهداشت و درمان معاینه کامل به عمل آمده و درصورت لزوم نسبت به درمان یا معرفی زندانی به مراکز درمانی دیگر اقدام می‌شود.

 

منبع: ایلنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • محمدهادی طهمورثی

    لعنت برترامپ شیردوش.که شایعه درست میکنه

  • ناشناس

    چون تیر خلاص میخورد

    نظرات شما -
    • ۱۰ و ۵۵ مثل تیر خلاصی که به وضعیت زندگی مردم زدند و فقط خودشانها زندگی میکنن

  • ناشناس

    ننگ بر وحشی گری شما

  • رحمت

    سازمان ها و ارکان نظام در طول سالیان وماه های گذشته به قدری دروغ گفته اند که اگر حرف درستی هم بزنند کسی باور نمی کند اخبار دروغ مثل ساقط کردن هواپیمای اسرائیل ‌ویا ساخت پهپاد در تهران توسط اسرائیل که بعد توسط فرماندهان ارشد نظام کذب اعلان گردید و هزاران نمونه دیگر بنابراین من شونده حرف هایی که خلاف گفته های نظام باشد را باور دارم

    نظرات شما -
    • ناشناس

      مگه حرف درست هم زدن تا بحال
      برای مردم