زیدآبادی: بدبختانه حق با آقای رسایی است/ از همین بیرون هم پیداست که مجلس تقریباً هیچ‌کاره است و چه بسا هیچ کاره‌تر شود!

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: بدبختانه حق با آقای رسایی است. از همین بیرون هم پیداست که مجلس تقریباً هیچ‌کاره است و چه بسا از این به بعد هیچکاره‌تر هم بشود! اما چرا مجلسی که باید رکن اساسی تصمیم‌گیری در کشور باشد، به این روز افتاده است؟

زیدآبادی: بدبختانه حق با آقای رسایی است/ از همین بیرون هم پیداست که مجلس تقریباً هیچ‌کاره است و چه بسا هیچ کاره‌تر شود!

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:

شیخ حمید رسایی: "عملاً مجلس هیچ‌کاره است؛ می‌خواهند شورای عالی دفاع درست کنند و دبیرخانه این شورا بگوید مجلس نباید به فلان کار ورود کند."

بدبختانه حق با آقای رسایی است. از همین بیرون هم پیداست که مجلس تقریباً هیچ‌کاره است و چه بسا از این به بعد هیچکاره‌تر هم بشود! اما چرا مجلسی که باید رکن اساسی تصمیم‌گیری در کشور باشد، به این روز افتاده است؟

چه کسانی اعتبار ذاتی مجلس را به امری عرضی و تشریفاتی و تزیینی فروکاستند؟ چه کسانی ارزش مجلس را به اطاعت محض از نهادهای مافوق کاهش دادند؟چه کسانی با حمایت از تغلیظ فزایندۀ نظارت استصوابی، بین خواست اکثریت جامعه و ترکیب مجلس فاصله انداختند؟ چه کسانی با دلخوشی به حمایت پنج درصد مردم، عملاً مجلس اقلیت محض تشکیل دادند؟ چه کسانی اکثریت مردم را از حضور در انتخابات مجلس بیزار کردند؟ چه کسانی تریبون مجلس را محملی برای حمله به شهروندان قرار دادند؟ چه کسانی قانونگذاری را به ابزاری برای محدود کردن آزادی مردم و تشدید فشار علیه آنان، تبدیل کردند؟ چه کسانی صحن مجلس را به محیطی برای ماجراجویی‌های داخلی و خارجی و در واقع بحران‌آفرینی مبدل ساختند؟

چنین مجلسی نه می‌تواند از جایگاه خود دفاع کند و نه تصمیم درستی در جهت حفظ امنیت و ثبات و منافع کشور بگیرد. بنابراین در شرایط بحرانی طبیعی است که دور زده شود!

خودکرده را تدبیر نیست!

بیشتر بخوانید: رسایی: عملا مجلس هیچ کاره است؛ تعطیل کنیم

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 12
  • ناشناس

    هم مجلس هم ریاست جمهور وهم ‌َشورا هیچکازه هستند.

  • ناشناس

    با این دست فرمون آخرش دیدنیه

  • کامران

    مجلس 4 درصدی معلومه هیچ کاره است ، خاتمی علیرغم اینکه الان از چش افتاد بالای 70 درصد رآی آورد و میتونست جلو تصمیمات بعضی ها وایسه

  • بهلول

    تا وقتی شورای نگهبان هست، مجلس و ریاست جمهوری هیچ‌کاره‌اند. شورای نگهبان خلاف خواست ملت و امت هست‌.

  • ناشناس

    عاشق غرب

  • ناشناس

    حامی لیبرال

  • لادن

    ولی با این همه یک ضرب المثل باستانی و قاقازانی هست که میگه خلایق هرچه لایق و بقیه ماجرا

  • ناشناس

    اخرشو قبولت داشتم
    وقتی اونجا تصمیمی که گرفته بشه به صلاح کشور نباشه
    اصلا ارزش وجودی نداره

  • ناشناس

    مجلس بیشتر حکم ویترین جامعه را برای دمکراسی بازی میکنه و اگر انتقادی هم به عملکرد مجلس گرفته میشه ربطی به لیبرال و غربگرایی و غیره نداره چون بسیاری از مصوبات مجلس با خواسته و اراده اکثریت جامعه در تعارض بوده

  • ناشناس

    مردم هم به همین دلیل هیچکاره بودن مجلس آنرا چیز دیگری مینامند.

  • ناشناس

    برای نجات کشور اول از همه باید تمام زندانیان سیاسی آزاد ، رفراندوم برگزار شده و مجلس موسسان تشکیل گردد.
    تا چند زنی به روی دریاها خشت
    مهمترین مشکل این سیستم بی اعتمادی مردم به آن است. متاسفانه یا خوشبختانه اعتماد از دست رفته را نمی توان به راحتی به دست آورد.
    مردم بارها آزموده آمد ولی سیستم اجازه نداده

  • ناشناس

    قانونی وجود نداره این جنگ نرمی ها را پوزه بندبزنید