کارشناس روابط بین‌الملل:

اگر خبر مهمی بود عراقچی از مسقط به تهران بر می گشت

نمی‌توان گفت که مذاکرات به «بن بست» رسیده و این مساله گویا تابع تصمیماتی است که طی روزهای آینده می‌تواند ادامه یا توقف مذاکرات را رقم بزند.

اگر خبر مهمی بود عراقچی از مسقط به تهران بر می گشت

صابر گل‌عنبری روزنامه‌نگار و کارشناس روابط بین‌الملل  در کانال نگاه دیگر نوشت: طی این چند ساعت اخیر چندین پیام و تماس درباره نتیجه مذاکرات امروز داشته‌ام. واقعیت این است که اطلاع دقیقی از جزئیات وجود ندارد، اما از قراین می‌توان فهمید که «فعلا» پیشرفت خاص و مهمی حاصل نشده است و جدی بودن مذاکره و فضای مثبت آن لزوما به معنای حصول پیشرفت محتوایی نیست؛ هر چند می‌تواند بیانگر وجود تمایلی برای چنین امری باشد.

در واقع، اگر اتفاق مهم و قابل تاملی رخ داده بود که چه بسا وزیر خارجه به جای عزیمت به دوحه و لو این که سفر از قبل برنامه‌ریزی شده‌ هم بوده باشد، به تهران باز می‌گشت تا ضمن اطلا‌ع‌رسانی دقیق به مقامات عالی و بررسی «پیشرفت حاصله»، سریعا ترتیبات لازم برای شروع دور جدید مذاکرات و گام‌های بعدی اتخاذ شود.

اما در عین حال هم نمی‌توان گفت که مذاکرات به «بن بست» رسیده و این مساله گویا تابع تصمیماتی است که طی روزهای آینده می‌تواند ادامه یا توقف مذاکرات را رقم بزند.

 البته ناگفته هم نماند که وجود تفاهمی اولیه برای ادامه مذاکره فی نفسه «نشانه مثبتی» است ولی در کل، باید منتظر جمع‌بندی و واکنش احتمالی ترامپ نیز ماند.

برداشت نگارنده این است که طرف آمریکایی پیشنهادها و خواسته‌هایی را مطرح کرده که به نوعی تداوم مذاکرات تابع تصمیم تهران در این باره است. 

منبع: عصر ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • محمد

    موبایل نداشتن؟