تبادل ۳۲۰ اسیر میان روسیه و اوکراین با میانجی‌گری امارات

وزارت دفاع روسیه از موفقیت عملیات تبادل اسرای جنگی با اوکراین با میانجی‌گری امارات خبر داد.

تبادل ۳۲۰ اسیر میان روسیه و اوکراین با میانجی‌گری امارات

 وزارت دفاع روسیه امروز (جمعه) اعلام کرد که مسکو و کی‌یف با میانجی‌گری امارات، دو گروه از اسرای جنگی را مبادله کرده‌اند که شامل ۱۶۰ نفر از هر طرف می‌شود.

به نقل از اسپوتنیک، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در ۲۶ ژوئن، ۱۶۰ نظامی روس از اراضی که تحت کنترل نظام کی‌یف قرار دارد، بازگردانده شدند و در مقابل، ۱۶۰ اسیر جنگی از نیروهای مسلح اوکراین تحویل داده شدند.»

وزارت دفاع روسیه همچنین در بیانیه خود تأکید کرد که «امارات تلاش‌های میانجی‌گرانه‌ای با ماهیت انسانی برای تضمین بازگشت نظامیان روس از اسارت انجام داد.»

وزارت دفاع روسیه عنوان داشت که نظامیان روسِ بازگشته، در حال حاضر در بلاروس حضور دارند و یانا لانتراتوا، کمیسر حقوق بشر روسیه، بر روند رسیدگی به آنها نظارت دارد.

این اقدام در ادامه تبادل‌های پیشین انجام شده است. وزارت دفاع روسیه در ششم ژوئن جاری اعلام کرده بود که ۱۸۵ نظامی روس از مناطقی که تحت کنترل نظام کی‌یف قرار دارد، آزاد شده‌اند و در مقابل، در پنجم همان ماه، ۱۸۵ اسیر جنگی از نیروهای مسلح اوکراین تحویل داده شده بودند.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید