نماینده تهران در گفت‌وگو با خبرفوری:

ترامپ ممکن است برای اعلام پیروزی، به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند/هرگونه ماجراجویی نظامی با پاسخ قاطع تهران همراه خواهد شد

خبرنگار:

نماینده تهران در مجلس گفت: «ترامپ ممکن است برای جبران شکست انتخاباتی خود به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند، اما هرگونه ماجراجویی نظامی آمریکا با پاسخ قاطع ایران و پیامدهای سنگین برای واشنگتن همراه خواهد شد.»

 ترامپ ممکن است برای اعلام پیروزی، به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند/هرگونه ماجراجویی نظامی با پاسخ قاطع تهران همراه خواهد شد

کامران غضنفری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرفوری، در پاسخ به این پرسش که شکست احتمالی حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آمریکا چه تأثیری بر روند جنگ ایران و آمریکا خواهد داشت، اظهار کرد: مجموعه‌ای از عوامل، از جمله ایستادگی و مقاومت مردم ایران در برابر فشارهای خارجی و همچنین پیامدهای اقتصادی و سیاسی، سیاست‌های دولت ترامپ برای مردم آمریکا، می‌تواند در شکست جمهوری‌خواهان و پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات این کشور تأثیرگذار باشد.

وی افزود: سیاست‌های ترامپ در قبال ایران و تلاش برای اعمال فشارهای اقتصادی و سیاسی، نه‌تنها نتوانسته است جمهوری اسلامی را به عقب‌نشینی وادار کند، بلکه هزینه‌های قابل توجهی را نیز برای خود آمریکا به همراه داشته است. به نظر می‌رسد بخشی از افکار عمومی آمریکا نیز از تداوم این سیاست‌ها و تبعات آن ناراضی هستند و این مسئله می‌تواند در معادلات انتخاباتی این کشور اثرگذار باشد.

نماینده تهران در مجلس با اشاره به رویکرد احتمالی ترامپ پس از شکست انتخاباتی تصریح کرد: به نظر می‌رسد ترامپ به‌سادگی حاضر به پذیرش شکست نخواهد بود و ممکن است برای جبران ناکامی‌های سیاسی خود، به دنبال انجام یک اقدام نظامی علیه ایران باشد. یکی از سناریوهای احتمالی این است که وی با هدف ایجاد یک دستاورد تبلیغاتی و القای پیروزی در جنگ، حمله به برخی تأسیسات هسته‌ای ایران را در دستور کار قرار دهد و پس از آن مدعی شود که به اهداف مورد نظر خود دست یافته است.

غضنفری ادامه داد: ترامپ ممکن است تصور کند با انجام چنین عملیاتی می‌تواند بدون ورود به یک جنگ طولانی و پرهزینه، نتیجه درگیری را به نفع خود معرفی کند و سپس با اعلام پیروزی، زمینه پایان دادن به جنگ را فراهم آورد؛ اما این تصور با واقعیت‌های میدانی و ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران همخوانی ندارد.

وی با تأکید بر اینکه هرگونه اقدام نظامی علیه ایران با پیامدهای جدی برای آمریکا همراه خواهد بود، گفت: آمریکایی‌ها باید بدانند که حمله به تأسیسات و زیرساخت‌های ایران به معنای پایان درگیری نخواهد بود، بلکه می‌تواند ابعاد تازه‌ای به جنگ ببخشد و هزینه‌های سنگینی را به طرف مقابل تحمیل کند. جمهوری اسلامی ایران در برابر هرگونه تجاوز، واکنش متناسب و قاطع نشان خواهد داد و اجازه نخواهد داد چنین اقداماتی بدون پاسخ باقی بماند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: پاسخ ایران به هرگونه ماجراجویی نظامی آمریکا می‌تواند معادلات امنیتی منطقه را به‌طور جدی تحت تأثیر قرار دهد. آمریکایی‌ها باید پیامدهای حضور نظامی خود در منطقه را در محاسباتشان لحاظ کنند؛ چراکه در صورت تداوم تجاوز و افزایش تنش‌ها، ممکن است با شرایطی مواجه شوند که ادامه حضور نظامی آنها در منطقه بیش از گذشته پرهزینه و دشوار شود.

غضنفری در پایان تأکید کرد: واشنگتن نباید تصور کند که می‌تواند با یک عملیات نظامی محدود، پرونده تقابل با ایران را به نفع خود ببندد. هرگونه حمله به خاک ایران با پاسخ جمهوری اسلامی مواجه خواهد شد و این پاسخ می‌تواند شرایط را به‌گونه‌ای تغییر دهد که آمریکایی‌ها ناچار به بازنگری جدی در حضور نظامی خود در منطقه شوند و حتی زمینه خروج دائمی آنها از منطقه فراهم شود.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 30
  • چای دبش باغ ازگل کیهان و زمین دم

    امکان ندارد پاسخ دهید به آمریکا فقط زورشون به کشورهای همسایه رسیده

    نظرات شما -
    • ناشناس

      سالگرد شهادت شهید مظلوم جورج فلوید فقید را به علی و بهنام و حسن کفتار و سایر بر وبچ تسلیت عرض میکنیم.
      امید است در سایه تعالیم ان شهید اسمانی خوش بدرخشید.

    • بهنام

      قبول داری خیلی روداری ؟؟
      واقعاً حال بهم زن هستی ، مزخرف‌ترین، خودتحقیرترین ، چندش‌ترین نظرات را می‌گذاری
      از رو هم نمی‌روی ، واقعاً آدم مریضی هستی ، برو روانپزشک

    • غمگین

      به ناشناس
      این سه نفر چکارت کردن که از آنها خیلی داغ داری؟

    • ناشناس

      بهنام یه نظر به موافقان و مخالفانت بندازی بهتر متوجه میشی که تو خیلی چندش و حال به هم زن هستی و حتما باید خودت رو درمان کنی.

    • ناشناس

      غمتو و بخور بابا وقتی نمیدونی همه یه نفرن چی می گی غمسرا

    • علی

      ۲۱:۴۱

      بخواب بابا. از بس تو اینجا البانی نشین و وطن فروش مثل خودت زیاده خوشحالی؟

    • ناشناس

      برای شادی روح پرفتوح مرحوم مغفور شادروان جورج فلوید و نیز تسلای دل بازماندگان نامبرده بالا همگی سه ثانیه سکوت

  • علی بهنام حسن کفتار

    نه بابا مگه میتونید مگه داریم

  • ایران میتونه

    پاسخ قاطع شما فقط برا مردم بی دفاع ایران هست

    نظرات شما -
    • علی

      ایران میتونه

      بخواب بابا. پاسخ قاطع ما الان تو خیابونای اروپاس

    • ناشناس

      تو خیابونای اروپا 🤣🤣🤣🤣

  • ناشناس

    فقط زرزررررررر

    نظرات شما -
    • ناشناس

      الان خیلی ترسیدن

    • ناشناس

      چقدر وحشتاک

  • همرزم هادی

    زدن کوه کلنگ وبعد آتش بس وکاربرروی توافق اینگونه ترامپ خودراپیروز اعلام میکند

  • ناشناس

    به جهنم. چند تا خرید معمولی برای خونه کردم نزدیک ۲میلیون شد

    نظرات شما -
    • علی

      جهنم جات

  • ناشناس

    جواباتونم دیدیم

  • غضنفر کفتار

    مفت گویی هم اندازه داره

    نظرات شما -
    • ناشناس

      کفتارها زیاد شدن خخخ

    • ولودمیر زنلسکی

      از خوانندگی استعفا داده است و به کفتار تغییر نام داده است.

  • ناشناس

    قرار بود جواب سخت بدید!دو بار زد

  • Amir

    فقط حرف مفت

  • ناشناس

    نماینده‌ها چی میگن؟ کی به شما گفته در مورد مسائلی که اطلاع ندارید صبح تا شب مصاحبه کنید؟

  • صاحب

    یکم مطالعه
    یکم تاریخ از 250سال پیش تا الان مطالعه شود
    یکم قحتی هوایی که چندین دهه پیش روی ما ..
    و میلیونها نفر سوع تغذیه
    استانهایی که برای ایران
    و الان کشور دیگه
    واقع بین بودن مهمه
    فرقی نداره اصلا
    قاجار
    رضا شاه
    محمد ..شاه
    الان
    همه خوب یا بد
    خلاصه،
    آمریکا و انگلیس
    در حقیقت کمر ما رو تو هر دوره ای شکستن
    نوشته شده مستند و فیلم ها هست
    تو تاریخ هست
    یعنی میخوای بگی آمریکا وانگلیس خوبه
    خب در حقیقت اونایی که اینو میگن
    واقعا نخبگان نادانی هستند
    حقیقت تاریخ بخون جوون
    من 30سالمه
    به هرکس بخواد آدرس میدم
    بیاد ببینه منو شغلم بازاریه
    تو هیچ تظاهرات شرکت نکردم
    مطالعه و حقیقت اینه
    که می‌بینید
    250سال برای ما تله گذاشتن
    ضربه زدن و .....
    در هر دوره ای
    آمریکا و انگلیس
    250سال فقط زدن زیر پای
    هر شاه و وزیر و رهبر و ....
    دهن بین نباشید
    فقط مطالعه دقیق تاریخ

    نظرات شما -
    • ایرانی اصیل

      جناب مطالعه گر با سواد از هر کدو یک خط بنویس فردا بیار:
      قحطی
      سوء تغذیه

  • ناشناس

    عقط زر مفت

  • ناشناس

    فقط گنده گویی خسته نشدید:)

  • ناشناس

    اینا نماینده ی کی اند؟ خیلی هاشون فقط با ۵ تا ۱۰ هزار رای رفتند مجلس