اولتیماتوم به اینفانتینو؛ کوه پول فیفا مال ماست
در ادامه جنگ قدرت در فیفا، اتحادیه فوتبال اروپا به همراه کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی و مرکزی، فشار بر جیانی اینفانتینو را به شدت افزایش داده و خواستار پرداخت مالی به ۲۱۱ فدراسیون عضو شدهاند.
جنگ قدرت در بالاترین سطح فوتبال جهان همچنان ادامه دارد. اتحادیه فوتبال اروپا به همراه کنفدراسیون متحد خود یعنی کونکاکاف(آمریکای شمالی، مرکزی و حوزه دریای کاراییب)، فشار بر رییس فیفا را به شدت افزایش دادهاند. آنها با اولتیماتوم به فیفا خواستار پرداخت مالی به ۲۱۱ فدراسیون عضو فیفا شدهاند.
پرداخت ۱۰ میلیون دلار به هر فدراسیون
الکساندر چفرین رئیس یوفا و ویکتور مونتاگلیانی رئیس کونکاکاف، در نامهای خطاب به اینفانتینو اعلام کردند که فیفا با توجه به این که ۶ میلیارد دلار ذخیره مالی دارد، باید حدود ۱۰ میلیون دلار دیگر به ۲۱۱ فدراسیون خود بدهد.
در این نامه آمده است: فیفا در حال حاضر این امکان را دارد که بدون فروش سهام مسابقاتش و بدون درخواست هرگونه خدمات متقابل از فدراسیونهای عضو، مبالغ بسیار بیشتری از ذخایر خود به فدراسیونهای عضو ارائه دهد.
اینفانتینو اخیرا در طرح خود برای فروش سهام مسابقات جام جهانی، به سرمایهگذاران خصوصی از جمله افرادی از نزدیکان دونالد ترامپ رییسجمهور آمریکا، ناکام مانده بود.
جنگ در سایه انتخابات
اینفانتینو به شدت تحت فشار است. او قصد دارد در کنگره فیفا در اواخر سال جاری در رباط مراکش دوباره نامزد شود. این در شرایطی است که خیلیها از جمله یوفا خواستار کنارهگیری اینفانتینو هستند و در همین رابطه در حال آمادهسازی شکایت علیه او در سوییس هستند. هدف یوفا این است که اینفانتینو را قبل از انتخابات به کنارهگیری وادار کند.
فدراسیون فوتبال آلمان نیز خواهان برکناری است
سران اتحادیه فوتبال آلمان نیز برکناری اینفانتینو را خواستار هستند. برند نویندورف رئیس و هانس یواخیم واتسکه معاون او اخیرا موضع اتحادیه فوتبال آلمان را روشن کردند. واتسکه با اشاره به شرایط مالی فیفا گفت: فیفا روی کوه عظیمی از پول نشسته است که در واقع متعلق به همه فدراسیونهای ملی است.