اولتیماتوم سرپرست تیم ملی به فیفا: سیاسی‌کاری در فوتبال ممنوع است!

سرپرست تیم ملی فوتبال در تازه ترین اظهاراتش درباره مسایل مرتبط با این تیم حرف زد.

اولتیماتوم سرپرست تیم ملی به فیفا: سیاسی‌کاری در فوتبال ممنوع است!

مهدی محمدنبی درباره تصمیم فیفا برای ممنوعیت ورود پرچم‎‌هایی غیر از پرچم رسمی ایران به ورزشگاه‌های جام جهانی گفت: در جام‌های قبلی هم این ممنوعیت بوده است و تاکید مهدی تاج به جا و به موقع بود تا فیفا به دلیل مشغله‌ای که دارد، این مسئله را فراموش نکند.

وی در حاشیه دومین تمرین تیم ملی در اردوی ترکیه، اظهار داشت: بازیکنان روز دوشنبه پس از رسیدن به ترکیه، تمرینات‌شان را آغاز کردند. تیم خستگی‌ناپذیر است و قلعه‌نویی از تیم راضی است و امیدواریم با مسیری که در پیش داریم، نتایج خوبی در جام جهانی کسب کنیم.

سرپرست تیم ملی فوتبال در ادامه به موضوع ویزا و نگرانی‎‌هایی که وجود دارد، اشاره کرد و گفت: فوتبال از سیاست جداست و یک پدیده چند وجهی است. سیاسی‌کاری در فوتبال ممنوع است. فیفا به عنوان مرجع فوتبال در جهان قطعا سیاسی‌کاری نخواهد کرد و امیدواریم دنبال مسیر خودش باشد.

وی درباره جلسه رئیس فدراسیون فوتبال با دبیرکل فیفا، گفت: فیفا سرش شلوغ است ولی یکسری موارد را محکم به آنها گفتیم که یادشان نرود. مهدی تاج موارد را محکم به دبیرکل فیفا گفته‌است. قطعا هم مسیری که فدراسیون فوتبال می رود مسیر استاندارد تیم هایی است که در جام جهانی حضور دارند. رسانه های ما باید حمایت خوبی از تیم ملی داشته باشند تا از بقیه عقب نمانیم.

نبی درباره وضعیت تیم، گفت: به لحاظ فنی تیم خوبی داریم اما اجحافی که در جنگ تحمیلی به ما شد همه چیز را مشخص کرد. بچه ها در میدان انقلاب نشان دادند که قلبا ارتباط خوبی با مردم دارند و از مردم در میدان انگیزه گرفته‌اند. بچه‌های تیم ملی سرباز این مملکت هستند و این خودش یک انگیزه بالاست که با موفقیت کارشان را انجام دهند.

 

منبع: خبر ورزشی
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    یکی از اتفاقات مثبت تحریم همینه
    همیشه ایران رکورد دار بیشترین هیئت همراه در کاروانهای ورزشی بود
    افراد بی ارتباط با تیم برا خوش گذرونی همراه تیم‌ میرفتن
    حالا فقط مجبورن بازیکنا و مربی و سرمربی و تیم پزشکی برن
    والا خوب شد چی بود دختر خاله پسرخاله هاشونو برمیداشتن به خرج ملت میرفتن

  • ناشناس

    این سرپرست تیم می‌تواند بستنی فیفا رو بخورد؟