تشکیل پرونده برای ۵ واحد احتکار کننده در هرمزگان

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در چهارمین جلسه ستاد مبارزه با احتکار و اختفای کالا از تشکیل پرونده برای ۵ واحد احتکار کننده در استان خبر داد.

تشکیل پرونده برای ۵ واحد احتکار کننده در هرمزگان

عبدالرضا پیروی منش گفت: با توجه به حساسیت موضوع از شروع تشدید نظارت و برخورد همه جانبه با محتکران کالاهای مصرفی مردم و تلاش بازرسان این سازمان و همکاری دستگاههای اجرائی مرتبط تعداد ۵ پرونده احتکار در شهرستان های میناب، رودان، سیریک و بستک تشکیل و جهت صدور حکم نهایی به تعزیرات حکومتی ارجاع گردید.

معاون نظارت و بازرسی سازمان پرونده های تشکیل شده انبارهای احتکار، در شهرستان های نامبرده را شامل انواع حبوبات، مواد غذائی و عدم اعلام موجودی به ارزش ریالی بیش از ۸۵۷ میلیون ریال اعلام کرد.

وی ادامه داد: بازرسان و کارشناسان نظارت و بازرسی این سازمان به صورت دو شیفته با انجام بازرسی‌های مشترک با همکاری دستگاه های ذیربط به صورت مداوم در حال رصد بازار هستند و با متخلفین در حوزه بازار به شدت برخورد می شود.

پیروی منش گفت: همه واحدهای فعال، انبارها، سردخانه ها باید موجودی کالای خود را به سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اعلام کنند. در غیر این صورت با آنان برخورد می‌شود.

وی یادآور شد: شهروندان عزیز می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف اعم از گرانفروشی،کم فروشی، عدم درج قیمت، احتکار و اختفاء کالا و... موارد را به سامانه ۱۲۴ این سازمان اعلام نمایند.

منبع: مهر

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید