درخشش نعیمه نظام‌دوست و عمو پورنگ در اکران «آرزوهای چپکی»/ ویدئو

اکران «آرزوهای چپکی» این‌بار با حضور چهره‌هایی همراه شد که هرکدام با انتخاب‌های متفاوت، رنگ و لعاب خاصی به فرش قرمز بخشیدند. در میان این استایل‌ها، نعیمه نظام‌دوست با انتخاب رنگ‌های درخشان و متفاوت، به‌ویژه قرمز و صورتی، یکی از چشمگیرترین تیپ‌های مراسم را به نمایش گذاشت.

درخشش نعیمه نظام‌دوست و عمو پورنگ در اکران «آرزوهای چپکی»/ ویدئو

اکران سریال «آرزوهای چپکی» با حضور جمعی از بازیگران و چهره‌های شناخته‌شده برگزار شد و استایل مهمانان نیز مانند همیشه بخشی از توجه‌ها را به خود اختصاص داد.

نعیمه نظام‌دوست که در اکران‌های پیشین بیشتر با انتخاب‌هایی متفاوت دیده شده بود، این‌بار سراغ پالت رنگی درخشان‌تری رفت. او با یک پیراهن قرمز رنگ در مراسم حاضر شد و کفش خود را نیز با این انتخاب رنگی هماهنگ کرد.

در کنار این ترکیب، شال صورتی به استایل او اضافه شده بود تا تضاد میان دو رنگ گرم و شاد، ظاهر متفاوتی برای این بازیگر رقم بزند. اکسسوری‌های او نیز با جزئیات لباس هماهنگ شده بود و دستبندش به‌عنوان یکی از جزئیات تکمیل‌کننده این استایل به چشم می‌آمد.

در این مراسم، چهره‌های دیگری همچون شیدا یوسفی، هلیا امامی و عمو پورنگ نیز حضور داشتند و هرکدام با انتخاب پوشش متفاوت خود، تنوع بیشتری به قاب‌های اکران «آرزوهای چپکی» دادند.

به نظر می‌رسد این مراسم، دست‌کم از نظر انتخاب رنگ و استایل، فضایی متفاوت و شادتر نسبت به برخی اکران‌های اخیر داشت و حضور رنگ‌های زنده، تصاویر آن را چشمگیرتر کرد.

نعیمه نظام‌دوست در خانواده‌ای شش‌نفره و با چهار خواهر بزرگ شده و فرزند سوم خانواده است. او تنها عضو خانواده محسوب می‌شود که وارد عرصه هنر شده است. این بازیگر همچنین درباره دوران کودکی خود گفته است که به فوتبال، به‌ویژه دروازه‌بانی، علاقه زیادی داشته و به دلیل روحیه پرجنب‌وجوش و شیطنت‌هایش، بیشتر اوقات رفتار و علایقی پسرانه داشته است.

منبع: ساعدنیوز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید