ترامپ: نام من در برگه رأی نبود؛ اگر بود، ما با اختلافی قاطع و خیرهکننده پیروز میشدیم!
رئیس جمهور آمریکا طبق عادت به دلایلی واهی برای توجیه شکست جمهوری خواهان روی آورد.
همزمان با اعلام نتایج انتخابات میان دوره ای و آشکار شدن شکست سنگین حزب جمهوری خواه در این انتخابات رئیس جمهور خودشیفته و متوهم آمریکا بار دیگر به توجیه احمقانه این شکست پرداخت.
ترامپ نوشت: نام من در برگه رأی نبود؛ اگر بود، ما با اختلافی قاطع و خیرهکننده پیروز میشدیم! از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.
پیش از این اکثر رسانه های آمریکایی در گزارش های خود اعلام کرده بودند که هرگونه شکست جمهوری خواهان در این انتخابات تنها یک مقصر دارد و آن شخص ترامپ است.
شبکه خبری فاکس نیوز نیز در زیرنویس گزارش خود پس از شکست جمهوری خواهان در انتخابات نوشت: جنگ در ایران بر اهمیت و حساسیت انتخابات میان دورهای آمریکا افزود.
ترامپ با این حال به نیویورک تایمز گفته است نتایج انتخابات میاندورهای را خواهد پذیرفت و با دموکراتها همکاری خواهد کرد، زیرا به نظر میرسد آنها آمادهاند تا کنترل هر دو مجلس نمایندگان و سنا را به دست بگیرند.
خودشیفته احمق
خاک توی اون سرزدت که دماغت سوخت وهمیشه انشالله میسوزه برو کنارناتانیاهو تایکم دلداریت بده بدختای خاله زنک به همین زودیا نابدین انشالله زنده باد ایران وایران ومردم ایران
راه برای حمله نظامی آمریکا به ایران هموارتر شد
تنها علت شکست سنگین جمهوری خواهان در انتخابات میان دوره ای سال 2026 آمریکا تو بودی. با این نتایج قابل پیش بینی رئیس جمهور بعدی آمریکا هم از حزب سیاسی دمکرات خواهد بود.
همیشه برعکس میگی