واکنش شتاب‌زده واشنگتن به سناریوی تهدید زیرساخت‌های ارتباطی؛ سنتکام: برای مواجهه با ایران در آماده‌باش هستیم

سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) با اعلام آماده‌باش کامل نیروهای آمریکایی در برابر تهدیدات ایران، از ارائه هرگونه پاسخ شفاف درباره توانایی یا برنامه‌های واشنگتن برای حفاظت از کابل‌های اینترنت زیردریایی در تنگه هرمز خودداری کرد.

واکنش شتاب‌زده واشنگتن به سناریوی تهدید زیرساخت‌های ارتباطی؛ سنتکام: برای مواجهه با ایران در آماده‌باش هستیم

تیم هاکینز، سخنگوی فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام)، در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه الجزیره که توسط زین‌العابدین توفیق انجام شد، به گزارش‌های مطرح‌شده درباره سناریوی تهدید کابل‌های اینترنت زیردریایی از سوی ایران واکنش نشان داد.

سخنگوی سنتکام در این گفتگو تأکید کرد که نیروهای آمریکایی برای مقابله با تهدیدات ایرانی در حالت آماده‌باش قرار دارند، اما در پاسخ به پرسش‌های مستقیم درباره نحوه حفاظت از کابل‌های ارتباطی در تنگه هرمز، ارائه ارزیابی‌های اطلاعاتی و توانایی تهران برای هدف قرار دادن این زیرساخت‌ها سکوت کرد.

هاکینز در مواجهه با پرسش صریح الجزیره درباره توانایی عملگرایانه نیروهای آمریکایی برای تأمین امنیت این خطوط ارتباطی گفت: «درباره هیچ عملیات احتمالی در آینده صحبت نخواهم کرد.» وی افشای جزئیات و برنامه‌های نظامی در این خصوص را مغایر با امنیت و سلامت نیروهای آمریکایی دانست.

این مقام نظامی آمریکایی ضمن تأیید اطلاع از گزارش‌های مربوط به تهدیدات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه کابل‌های اینترنت، با اتخاذ مواضعی ادعا کرد که مطرح شدن این سناریوها بازتاب‌دهنده «یأس ایران» در پی فشارهای وارده، کاهش منابع مالی و تضعیف توانمندی‌های آن است.

منبع: جماران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • چای دبش باغ ازگل کیهان و زمین دم

    چرا هیچ وقت ایران حمله پیش‌دستانه جیگر نداره بکنه؟؟؟ مشت اول به از لمس دوم است