تعطیلی فرودگاه ریاض تمدید شد

فرودگاه بین‌المللی ملک خالد ریاض که روزانه به‌طور میانگین ۷۷۱ پرواز را پذیرش می‌کرد، از عصر شنبه پس از حملات یمن به این فرودگاه تعطیل شده است.

تعطیلی فرودگاه ریاض تمدید شد

سازمان هوانوردی غیرنظامی عربستان اعلام کرد تعلیق عملیات در فرودگاه بین‌المللی ملک خالد ریاض تمدید شده است.
این نهاد توضیح داد که تمدید تعطیلی برای تکمیل بررسی سلامت تأسیسات و ارزیابی خسارات واردشده انجام می‌شود.

فرودگاه ملک خالد، تنها فرودگاه تجاری پایتخت عربستان، از عصر روز شنبه پس از حملات به این فرودگاه تعطیل شد. از آن زمان تاکنون صدها پرواز داخلی و بین‌المللی لغو شده و شماری از پروازها به فرودگاه‌های جایگزین از جمله دمام و جده منتقل شده‌اند.

بر اساس داده‌های رهگیری پرواز، از پنجشنبه گذشته تاکنون بیش از ۱۳۰۰ پرواز در فرودگاه ریاض لغو شده و صدها پرواز دیگر نیز با تأخیرهای طولانی مواجه شده‌اند.

ادامه تعطیلی این فرودگاه، که پیش از این روزانه میزبان صدها پرواز بود، فشار اقتصادی بر شرکت‌های هواپیمایی و مسافران را افزایش داده و نگرانی‌ها درباره اختلال گسترده‌تر در شبکه پروازی منطقه را تشدید کرده است.

مقامات سعودی هنوز زمانی برای بازگشایی فرودگاه اعلام نکرده‌اند.

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید