مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرفوری:

تیبا با خودروهای خارجی قابلیت رقابت دارد!/ اختلافاتی که از اقتصاد آغاز شد و به سیاست رسید

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: معتقدم واردات خودرو باید در حد یک یا دو در هزار باشد؛ آن‌هم برای اینکه ببینیم چه ابتکاراتی در دنیای صنعت خودرو انجام دهیم.

تیبا با خودروهای خارجی قابلیت رقابت دارد!/  اختلافاتی که از اقتصاد آغاز شد و به سیاست رسید

مصطفی میرسلیم به خبرفوری گفت: خودروهایی داریم که با خودروهای خارجی قابلیت رقابت دارند مانند تیبا. البته از نظر قیمتی قابلیت رقابت دارند، اما از نظر فنی پیشرفت نکرده چون توجیه اقتصادی پیدا نکرده است.

روایت مصطفی میرسلیم از پشت‌پرده اختلافات رهبر شهید و میرحسین موسوی/ اختلافاتی که از اقتصاد آغاز شد و به سیاست رسید

وی ادامه داد: با میرحسین موسوی رابطه‌ام خیلی صمیمانه نبود.

میرسلیم گفت: در شورای مرکزی حزب، دوستان مرا به عنوان نامزد نخست‌وزیری معرفی کردند. یکی از مخالفان میرحسین موسوی بود و دوستان ایشان هم بعد در مجلس مخالفت کردند.

 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: مهندس موسوی معتقد بود کارهای اقتصادی باید در اختیار دولت باشد و ارایه امور اقتصادی کشور را کامل در دست گرفت.

اعتقاد مرحوم خامنه‌ای هم این بود که مردم نباید کنار گذاشته شوند. میرحسین موسوی کسانی را که به این موضوع اعتقاد نداشتند از دولت کنار گذاشت مانند آقای عسگر اولادی.

 

منبع: خبرفوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس

    تف تو قیافت دروغگو...
    قیافش و طرز نشستنش حال مولتی بهم زد ..

  • ناشناس

    واقعا که

  • رضی

    پهن مغز مافیای خودرو خفه شو لطفا

  • ناشناس

    با لندکروز رقابت میکنه