سه شبانه‌روز جست‌وجو برای قطعات پیکر پدر؛ روایتی جانسوز از «ارباً اربا» شدن شهید تنگسیری/ ویدئو

پسر شهید تنگسیری در ویژه برنامه سدره با تشریح جزئیات نحوه شهادت پدرش و همراهان وی، از عملیات سه شبانه‌روزی برای جمع‌آوری و تکمیل قطعات پیکر مطهر ایشان خبر داد.

سه شبانه‌روز جست‌وجو برای قطعات پیکر پدر؛ روایتی جانسوز از «ارباً اربا» شدن شهید تنگسیری/ ویدئو

پسر شهید تنگسیری در گفتگو با برنامه تلویزیونی «سدره»، روایتی دردناک و جانسوز از لحظه مواجهه با پیکر مطهر پدرش و همراهان وی ارائه داد.

وی با اشاره به شدت پیکار و نحوه شهادت پدرش گفت: سه شبانه‌روز طول کشید تا قطعات پیکر پدرم تکمیل شد. مفهوم «ارباً اربا» به معنای واقعی کلمه درباره پدرم صدق کرد؛ دست قطع‌شده، سر جداشده و پیکر تکه‌تکه‌شده او نشانی از تمام شهدای کربلا داشت.

پسر شهید تنگسیری با یادآوری حضور ۵ شهید دیگر در کنار پدرش افزود: حاجی همراه با ۵ شهید دیگر بود و واقعاً سخت‌ترین روزهای ما، دیدن پیکر قطعه‌قطعه‌شده همراهان و محافظان پدر بود.

وی همچنین در واکنش به رفتار رسانه‌ها و جریان‌های ضدانقلاب اظهار داشت: بابت تمسخر ضدانقلاب از خدا تشکر کردم و مطمئنم که خداوند آن‌ها را خار و ذلیل خواهد کرد.

حجم ویدیو: 9.34M | مدت زمان ویدیو: 00:04:34 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید