نشریه تخصصی نیروهای هوا- فضای آمریکا

پنتاگون در حال اعزام جنگنده‌های بیشتری به منطقه است/ جنگنده های اف-۱۶ و اف-۳۵ که پس از آتش بس به پایگاه های آمریکا در اروپا فرستاده شدند به خاورمیانه بر می گردند

نشریه تخصصی نیروهای هوا- فضای آمریکا نوشت: پنتاگون در حال اعزام هواپیماهای جنگی بیشتری به منطقه است و جنگنده‌های اف- ۱۶ و اف- ۳۵ بیشتری را به خاورمیانه اعزام می‌کند.

 پنتاگون در حال اعزام جنگنده‌های بیشتری به منطقه است/ جنگنده های اف-۱۶ و اف-۳۵ که پس از آتش بس به پایگاه های آمریکا در اروپا فرستاده شدند به خاورمیانه بر می گردند

 در این گزارش تاکید شده آمریکا در پی تشدید تنش های نظامی با ایران برخی از جنگنده های اف-۱۶ و اف-۳۵ خود را که پس از آتش بس به پایگاه های خود در اروپا فرستاده بود، دوباره عازم منطقه کرده است.

بر اساس این گزارش: افراد آگاه به مجله تخصصی"نیروهای هوایی و فضایی" گفتند، همزمان با تشدید جنگ آمریکا علیه ایران، پنتاگون در حال اعزام هواپیماهای جنگی بیشتری به منطقه است و جنگنده‌های اف- ۱۶  و اف- ۳۵ بیشتری را به خاورمیانه اعزام می‌کند.

در میان هواپیماهای جنگی اعزامی، اف-۱۶ از اسکادران جنگنده ۴۸۰ مستقر در پایگاه هوایی "اسپانگدالم" آلمان و اف-۳۵ ها از پایگاه "لکنهیث"، بریتانیا، نیز حضور دارند.

تانکرهای سوخت‌رسان بیشتری نیز به سمت منطقه در حرکت هستند.

دولت ترامپ از زمان فروپاشی آتش‌بس بین دو طرف به دلیل اختلافات بر سر تنگه هرمز، حملات هوایی علیه ایران را تشدید کرده است. از آن زمان، نیروهای آمریکایی زیرساخت‌ها، از جمله چندین پل و سایر اهداف در داخل ایران را هدف قرار داده‌اند.

ایالات متحده غالبا به سایت‌های نظامی و اهداف زیر ساختی (شامل پل ها و تاسیسات آب شیرین کن و..) در امتداد سواحل ایران حمله می‌کند و ایران نیز در پاسخ به پایگاه‌های ایالات متحده در خلیج فارس شلیک می کند. 

آمریکا پس از آتش بس بخشی از اسکادران هوایی خود را که از ژانویه و فوریه برای عملیات "خشم حماسی" علیه ایران مستقر کرده بود، به خانه می‌فرستاد. در این راستا ۶ بمب‌افکن"بی- ۵۲ اچ"  که برای حمله به ایران در پایگاه نیروی هوایی سلطنتی فیرفورد انگلستان مستقر شده بودند، در هفته‌های اخیر به آمریکا بازگشتند، در حالی که برخی از لنسرهای " بی- ۱ بی" در پایگاه باقی ماندند. در چند هفته گذشته، جنگنده‌های اف-۲۲ و " اف-۱۵ "و هواپیماهای تهاجمی " ای -۱۰" نیز پس از اعزام به خاورمیانه به پایگاه‌های خود بازگشتند، اگرچه بسیاری از هواپیماهای جنگی نیروی هوایی و دریایی در منطقه باقی ماندند.

جنگنده‌های اف-۱۶ از اسکادران جنگنده ۴۸۰ به تازگی به آلمان بازگشته‌ بودند. اما تنها چند هفته پس از بازگشت به خانه، این واحد که در سرکوب پدافند هوایی تخصص دارند، به خاورمیانه بازمی‌گردند.

ایالات متحده همچنین محاصره نظامی بنادر ایران را دوباره برقرار کرده و اکنون در حال انجام حملات هوایی علیه مجموعه‌ای گسترده‌تر از اهداف در داخل ایران است.

ایالات متحده هفت شب متوالی حملات هوایی انجام داده است که بزرگترین شعله‌ور شدن درگیری از زمان امضای تفاهم‌نامه بین دو کشور در ماه ژوئن است. فرماندهی مرکزی ایالات متحده در بیانیه‌ای در ۱۸ ژوئیه اعلام کرد که این حملات هوایی برای "ادامه تخریب قابلیت‌های نظامی ایران" طراحی شده‌اند.

ورود جدید هواپیماهای جنگی ایالات متحده نشان می‌دهد که جنگ می‌تواند گسترش یابد، زیرا دولت ترامپ به دنبال فشار بر ایران برای پذیرش توافق دیگری است.

ایران نیز طی یک هفته گذشته با نیروی بیشتری از خود واکنش نشان داده است. 

ژنرال "کنت اس. ویلسباخ"، رئیس ستاد نیروی هوایی آمریکا، در مصاحبه‌ای با مجله نیروهای هوایی و فضایی در ۱۶ ژوئیه، در پاسخ به سوالی در مورد عملیات نیروی هوایی ایالات متحده در خاورمیانه، گفت: "ما هنوز در حال انجام عملیات هستیم." او از اظهار نظر در مورد اقدامات، سکوها یا مکان‌های خاص خودداری کرد اما گفت:" نیروهای هوایی که در آن عملیات‌ها شرکت داشتند و هنوز هم دارند، همان کاری را انجام می‌دهند که ما برایشان آموزش داده‌ایم و آن را بسیار خوب انجام می‌دهند. نیروهای هوایی ما تمام مدت زیر آتش بوده‌اند، اما این موضوع مانع از به‌کارگیری نیروی هوایی ما نشده است. بنابراین، از آنجایی که پایگاه مورد حمله قرار گرفته، آنها پایگاه را تعمیر کرده‌اند و به حرکت خود ادامه داده‌اند."

منبع: عصر ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    آلمان رو با موشک بزنید . چرا فقط عربا رو میزنید ؟ اروپایی ها ، ترکیه هم پایگاه آمریکا توشه . پاکستان هم همینطور