حملات روسیه به کی‌یف؛ وقوع آتش سوزی گسترده در پایتخت اوکراین

نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد که حملات شب گذشته روسیه به کی‌یف پایتخت این کشور، ۱۱ زخمی برجای گذاشته و سبب بروز آتش‌سوزی در سراسر شهر شده است.

حملات روسیه به کی‌یف؛ وقوع آتش سوزی گسترده در پایتخت اوکراین

به گزارش  شبکه یورونیوز، نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد که روسیه ۶ موشک بالستیک اسکندر، چهار موشک کروز (Kh-۵۹/۶۹)، دو موشک ضد تشعشع (Kh-31) و ۱۲۱ پهپاد تهاجمی را شبانه به سمت اوکراین شلیک کرده است.

مقامات اوکراین امروز شنبه اعلام کردند که حملات موشکی روسیه به کی‌یف پایتخت این کشور دستکم ۱۱ زخمی برجای گذاشته و سبب آتش‌سوزی در سراسر پایتخت شده است.

ویتالی کلیچکو شهردار کی‌یف، در پیام رسان «تلگرام» اعلام کرد که این شهر هدف حمله موشک‌های بالستیک قرار گرفته و به ساکنان پایتخت هشدار داد که در پناهگاه‌ها بمانند.

نیروی هوایی اوکراین همچنین مدعی شد که پدافند هوایی محلی آن ۱۱۱ پهپاد و دو موشک کروز را رهگیری کرده است.

حملات شب گذشته روسیه به اوکراین پس از آن رخ می‌دهد که مسکو هفته گذشته یک حمله پهپادی و موشکی بزرگ به کی‌یف انجام داد که به کشته شدن دستکم ۳۰ نفر و حمله به بیش از ۲۰ نقطه در سراسر پایتخت این کشور منجر شد.

شهردار کی‌یف این حملات را «بزرگترین حمله» روسیه به پایتخت توصیف کرده بود.

براساس گزارش ها، حملات جمعه شب روسیه به منطقه شرقی «دونتسک» نیز هفت کشته و ۲۱ زخمی برجای گذاشته است.

کی‌یف در مقابل زیرساخت‌های انرژی مسکو را هدف قرار داده و حملاتی به تاسیسات نفتی مانند پالایشگاه‌ها، انبارها و پایانه‌های نفتی انجام داده است تا یکی از مهمترین منابع درآمد دولتی روسیه را مختل کند.

ولادیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین دیروز (جمعه) اعلام کرد که ارتش کشورش در طول هفته گذشته به یک پالایشگاه نفت در «اومسک» و همچنین تعدادی از تاسیسات نفتی در مناطق «ساراتوف»، «روستوف»، «تور»، «استاوروپول» و «کراسنودار» حمله کرده‌اند.

هرچند الکساندر سیرسکی فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین با وجود این حملات علیه روسیه هشدار داده است که با نقطه عطف در جنگ هنوز فاصله زیادی وجود دارد.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید