بیانیه مهم سپاه پس از پاسخ به تجاوز آمریکا/ زیرساخت‌ها و تاسیسات مهم آمریکایی هدف قرار گرفت

سپاه پاسداران گفت: زیرساخت‌ها و تاسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی در کویت و بحرین مورد اصابت قرار گرفتند.

بیانیه مهم سپاه پس از پاسخ به تجاوز آمریکا/ زیرساخت‌ها و تاسیسات مهم آمریکایی هدف قرار گرفت

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌در پی عهدشکنی و تجاوز ارتش کودک‌کش آمریکا به شرح زیر است:

بسم الله قاصم الجبارین.

قَاتِلُوهُمْ یُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَیْدِیکُمْ وَیُخْزِهِمْ وَیَنْصُرْکُمْ عَلَیْهِمْ وَیَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِینَ.

ملت شریف ایران، ملت کریم و مجاهد عراق.

آفرین بر شما مردمان مومن و بصیر و وفادار که با موقع شناسی و تشییع بی‌نظیر در تاریخ جهان قدر و منزلت ولایت الهی و عشق عمیق متقابل مردم و والی اسلامی‌با مرام امیرالمومنین (ع) را به رخ جهان کشاندید و با شعارهایتان یادآور شدید که هزینه تعدی به مرجعیت و ولایت فقیه مسلمانان بسیار سنگین خواهد بود.

هرچند این تشییع باشکوه به ویژه ۲۳ ساعت تشییع عاشقانه در گرمای شدید، سرزمین عراق حبیب، مستکبران کاخ نشین را وحشت زده و آنها را به واکنش عجولانه به این قدرت نمایی مردم واداشت و آمریکای عهد شکن با زیر پا گذاشتن همه تعهدات بار دیگر نقاط متعددی از استان‌های ساحلی جنوب ایران و در اقدامی‌ضد مردمی‌دو پل در استان‌های شرقی به سوی مشهد مقدس را مورد تجاوز قرار داد تا اخبار این حماسه بی‌نظیر را تحت شعاع قرار دهد و این رویداد الهام بخش را از نظر مردم جهان پنهان دارد، غافل از اینکه این جنایات مردم جهان را بیدارتر و آنها را برای نقش آفرینی در مبارزه‌ با شیطان بزرگ مصمم‌تر خواهد کرد.

رزمندگان اسلام تجاوزهای ارتش کودک‌کش آمریکا را بی پاسخ نخواهند گذاشت.

در اولین مرحله از پاسخ تنبیهی علیه پیمان شکنان آمریکایی، رزمندگان نیروهای دریایی و هوافضای سپاه طی عملیات مشترک موشکی و پهپادی، ساعتی پس از حملات دشمن و نقاط مختلف کشور، زیرساخت‌ها و تاسیسات مهم دو پایگاه‌های استعماری اشغالگران آمریکایی در عریفجان و علی السالم کویت و جفیر و شیخ عیسی در بحرین را در هم کوبیدند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌به ارتش کودک‌کش آمریکا اخطار می‌کند که در صورت تکرار تجاوز پاسخ‌های کوبنده ما به سایر پایگاه‌های آمریکایی در منطقه توسعه خواهد یافت.

و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.

۱۸/تیرماه /۱۴۰۵

 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس

    ماشاءالله لاحول ولا قوة الابالله.... خداحفظ کندرزمندگان عزیزاسلام.... به شماهاافتخارمی کنیم

  • ناشناس

    سپاه !!!
    شما عزیز ملت هستید و تاج سر تمام رادمردان دنیا .
    ولی ضربات شما در این مدت موثر و پشیمان کننده نبوده .
    پی در پی ، بی ملاحظه ترسوهای داخلی نسل آمریکایی ها را قطع کنید .
    خدا یارتان است و ملت شجاع پشتیبانتان .

  • ناشناس .

    ضربه نهایی را به آمریکا بزنید . به نجاست های اپستینی رحم نکنید .
    اجازه برخاستن را به آن ها ندهید .

  • ناشناس

    خدااای چقدر قشنگ