امارات: کشورهای خلیج فارس نمی‌توانند هدف دودلی ایران باقی بمانند

مشاور دیپلماتیک رئیس امارات در سخنانی ادعا کرد که «حملات ایران به کشتی‌های تجاری قطر و عربستان در تنگه هرمز و تجاوزهای مکرر علیه دو کشور برادر، بحرین و کویت، نشان‌دهنده آن است که تهران همچنان از پایبندی به الزامات کاهش تنش و بستن پرونده جنگ ناتوان است.»

 امارات: کشورهای خلیج فارس نمی‌توانند هدف دودلی ایران باقی بمانند

 انور  قرقاش امروز(چهارشنبه) بدون توجه به حملات متجاوزگرایانه آمریکا به ایران مدعی شد: «کشورهای خلیج [فارس]نمی‌توانند همچنان هدف دودلی ایران میان رویکرد تشدید تنش و مسیر عقلانیت، ثبات و صلح باقی بمانند.»

ادعاهای این مقام اماراتی بدون توجه به حملات آمریکا به مناطقی در ایران و در حالی صورت می گیرد که کشورش در جنگ علیه ایران با اسرائیل و آمریکا همراه شده بود.

ایران بارها هشدار داده است که اگر کشورهای عربی به آمریکا و اسرائیل اجازه دهند از خاکشان علیه ایران استفاده شود، پایگاههای آمریکا در آن کشورها را هدف قرار خواهد داد.

 

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    حرف حساب.

    نظرات شما -
    • بهنام

      اصلاً هر ننه قمری و دولتی علیه ایران موضعی بگیرد از نظر شما جماعت مورد تایید است علل الخصوص اگر دولت‌های عربی باشند با این حال که شما آریایی هستین و عرب هم نمی‌پرستین؟؟؟

  • ناشناس

    کشورهای خلیج فارس غلط اضافی میکنند.

  • ناشناس

    پایگاه های آمریکا فقط ؟؟ چون تاسیسات نفت و گاز و هلیوم و …. رو هم تهدید میکنید و میزنید

  • ناشناس

    از پایبندی اربابت هم بگو سوسمار خور