جزییات مراسم استقبال و تشیبع رهبر شهید انقلاب در نجف از زبان سرکنسول ایران

سر کنسول ایران در کربلا با اعلام حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران در رأس هیئتی عالی رتبه در نجف گفت : مراسم استقبال رسمی از پیکر رهبر شهید انقلاب امشب با حضور رییس جمهور ایران و نخست وزیر عراق و دیگر مقامات ارشد دو کشور در فرودگاه نجف برگزار می شود .

جزییات مراسم استقبال و تشیبع رهبر شهید انقلاب در نجف از زبان سرکنسول ایران

سید سعید سیدین  خاطر نشان کرد : از نهم اسفندماه سال گذشته که شاهد آغاز جنگ تحمیلی سوم از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران و به شهادت رسیدن مقام معظم رهبری در پی این جنایت بودیم، مردم خونگرم عراق از همان ساعات اولیه با تجمعات و حضور در سفارت ایران در عراق و کنسولگری‌های ایران در این کشور با دولت و مردم ایران ابراز همدردی نموده و کمک‌های زیادی را روانه ایران کردند.

سیدین ادامه داد : آنها همچنین به صورت خودجوش مواکبی را در شهرهای مختلف ایران در شب‌هایی که مردم در خیابان بودند ایجاد کردند و به ارائه خدمات به مردم پرداختند.

وی افزود: در این مدت شخصیت‌های مختلف عراقی از جمله شیوخ این کشور، نخبگان و شخصیت‌های علمی، فرهنگی ، سیاسی کشور از ایران حمایت جدی کردند و آیت الله العظمی سیستانی نیز با صدور اطلاعیه‌ هایی از ایران در برابر این حملات حمایت کردند و در همین چارچوب شاهد برگزاری مراسم عزاداری نیز از سوی مردم عراق برای شهدای این جنگ به خصوص مقام معظم رهبری بودیم.

این دیپلمات ایرانی ادامه داد: یکی از درخواست‌های مردم عراق از همان روز اول به خصوص از طرف شیوخ عشایر این کشور و همچنین جمعی از نمایندگان مجلس از سفارت ایران در عراق و کنسولگری های ایران این بود که تشییع رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا انجام شود، این درخواست به تهران منعکس شد و پس از بررسی‌هایی که انجام شد، علی رغم برخی ملاحظاتی که وجود داشت با توجه به درخواست‌های مکرر مردم عراق از جمله نمایندگان مجلس ، این درخواست مورد قبول قرار گرفت و و موافقت شد که مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا نیز برگزار شود.

 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید