ترقی: خونخواهی امام شهید نیازمند آمادگی و همراهی جهان اسلام است
یک کارشناس سیاسی با تأکید بر اینکه خونخواهی امام شهید نیازمند آمادگی و همراهی جهان اسلام است، اعلام کرد که خون شهدا صرفاً با اقدام نظامی و کشته شدن نظامیان دشمن جبرانپذیر نیست و انتقام حقیقی در گرو تضعیف و از بین بردن جریان فکری مقابله با اسلام و ولایت، و همچنین آمادگی برای نبرد نهایی با رژیم صهیونیستی است.
حمیدرضا ترقی، کارشناس سیاسی در گفتگو با خبرفوری در خصوص ابعاد پاسخگویی به دشمنان اظهار داشت: خون شهدا صرفاً با اقدام نظامی جبرانپذیر نیست و حتی اگر ۱۰۰ نفر از نظامیان آنها کشته شوند، باز هم جبران کننده خون شهیدان نخواهد شد.
وی با اشاره به ماهیت عهدشکن دشمنان و لزوم انسجام در برابر آنها افزود: باید برای نبرد نهایی با رژیم صهیونیستی آماده شد، زیرا این رژیم به هیچ تفاهمی پایبند نخواهد بود.
ترقی در پایان خاطرنشان کرد: خونخواهی امام شهید نیازمند آمادگی و همراهی جهان اسلام است و انتقام حقیقی تنها با تضعیف و از بین بردن جریان فکری مقابله با اسلام و ولایت محقق میشود.
فعلا امثال این قاتلان بیرحم قصاص بشوند تا درس عبرتی باشه برا سایرین