روسیه از هماهنگی برای دور دیگر از مذاکره با اوکراین در زمینه تبادل اسیران خبر داد

بازرس حقوق بشر روسیه، گفت که روسیه و اوکراین باردیگر در زمینه تبادل اسیران جنگی مذاکره می‌کنند و فهرست‌ها در حال بررسی هستند.

روسیه از هماهنگی برای دور دیگر از مذاکره با اوکراین در زمینه تبادل اسیران خبر داد

یانا لانتراتووا، در مصاحبه‌ای با روزنامه ایزوستیا روسیه افزود: «کار بر روی تبادل اسیران ادامه دارد. امیدوارم دور جدیدی بزودی برگزار شود.»

لانتراتووا ادامه داد: ما نمی‌توانیم تاریخ‌ها و جزئیات را از قبل فاش کنیم زیرا این موضوع مربوط به ایمنی و نتیجه نهایی است

او افزود: «اما تماس‌هایی وجود دارد، فهرست‌ها در حال تهیه هستند، کار در حال انجام است، امیدوارم به نتیجه سریعی برسیم.»

وزارت دفاع روسیه در ۲۶ ژوئن (پنجم تیر) از بازگشت ۱۶۰ نظامی روس از اسارت اوکراین و انتقال ۱۶۰ نظامی اوکراینی در ازای آن خبر داد.

این در حالیست که پیشتر معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت هشدار داد: جنگ روسیه و اوکراین درآستانه نقطه عطف جدیدی قرار دارد.

«مارتا آما آکیا پوبی»، روز دوشنبه گذشته به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره اوکراین هشدار داد: «در شرایطی که تلفات غیرنظامیان رو به افزایش است، ویرانی‌ها گسترش یافته و دامنه پیامدهای جنگ به منطقه سرایت کرده است، انتخاب میان کاهش فوری تنش‌ها و تشدید خطرناک درگیری کاملا روشن است.»

این مقام سازمان ملل متحد افزود: «ما نمی‌توانیم خطر گسترش یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر در اروپا را بپذیریم.»

وی تاکید کرد که برقراری آتش‌بس فوری، کامل و بدون قید و شرط برای فراهم شدن زمینه مذاکرات معنادار و فراگیر با هدف دستیابی به صلحی عادلانه، پایدار و جامع، ضروری است.

پوبی با اشاره به اینکه این هفتمین نشست شورای امنیت در ۶ هفته گذشته درباره جنگ اوکراین و پیامدهای آن برای صلح و امنیت بین‌المللی است، گفت: «تکرار این نشست‌ها نشان‌دهنده تشدید خطرناک این جنگ و افزایش احتمال وخامت بیشتر اوضاع با پیامدهای منطقه‌ای و جهانی، است.»

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید