در حال به روز رسانی ...

ابهام در نقض پی در پی آتش‌بس در تنگه هرمز/ ادعای آمریکایی ها: ترامپ در حال بررسی پیش‌نویس به‌روزشده توافق احتمالی است/ سفر فوری وزیر خارجه پاکستان به واشنگتن/ ونس: به توافق بسیار نزدیکیم/ پست عجیب کاخ سفید

ان‌بی‌سی به نقل از مقامات آمریکایی: ترامپ در حال بررسی پیش‌نویس به‌روز شده‌ای از توافق احتمالی با ایران است که مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای را آغاز خواهد کرد.

ابهام در نقض پی در پی آتش‌بس در تنگه هرمز/ ادعای آمریکایی ها: ترامپ در حال بررسی پیش‌نویس به‌روزشده توافق احتمالی است/ سفر فوری وزیر خارجه پاکستان به واشنگتن/ ونس: به توافق بسیار نزدیکیم/ پست عجیب کاخ سفید

ونس: به توافق بسیار نزدیک هستیم

معاون ترامپ: ما هنوز به توافق کامل در مورد ایران نرسیده‌ایم، اما بسیار نزدیک هستیم.

«جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا:  تعیین زمان دقیق برای امضای یادداشت تفاهم میان واشنگتن و تهران دشوار است.

 آمریکا در مذاکرات با ایران «پیشرفت زیادی» داشته، اما همچنان درباره برخی بندهای پیش‌نویس توافق، اختلاف‌نظر و رفت‌وبرگشت در مذاکرات وجود دارد.

 کاملاً روشن است که ایرانی‌ها خواهان توافق هستند و تمایل دارند تنگه هرمز دوباره بازگشایی شود و ما نیز خواهان این موضوع هستیم.

 آمریکا چندین شرکت و کشتی را به فهرست تحریم‌های مرتبط با ایران اضافه کرد

 دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد فهرست تحریم‌های مرتبط با ایران را به روز کرده است.

 آمریکا اعلام کرده به موجب فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۴۶ اسامی افراد، شرکت‌ها و کشتی‌های جدیدی را تحریم کرده است.

 در وب‌سایت وزارت خزانه‌داری آمریکا نام ۱ فرد، ۱۶ شرکت و ۸ کشتی دیده می‌شود که به فهرست سیاه تحریمی ایران موسوم به SDN اضافه شده‌اند.

پست عجیب کاخ سفید/ امشب ... در حال لود شدن/ عکس

نورالدین الدغیر خبرنگار الجزیره در تهران: یادداشت تفاهم، حاصل جمع بندی مذاکرات در سطح دیپلماتیک است

 برای اجرایی شدن، نیاز به امضای مقامات عالی در تهران و واشنگتن دارد.

رسانه های اسرائیلی: «مقام‌های رسمی آمریکایی به وال‌استریت ژورنال گفته‌اند که تفاهم‌نامه با ایران مقرر می‌کند جنگ میان اسرائیل و حزب‌الله پایان یابد

وزیر خارجه پاکستان، اسحاق دار، فردا به واشنگتن سفر خواهد کرد و با وزیر خارجه آمریکا، مارکو روبیو، دیدار می‌کند.

وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که «هدف این دیدار بررسی روابط دوجانبه و تبادل نظر درباره تحولات منطقه‌ای و جهانی مورد اهتمام مشترک» است.

وال استریت ژورنال، به نقل از مقامات آمریکایی:  فرآیند تصمیم‌گیری ایران یکی از پیچیدگی‌های تصویب نهایی یادداشت تفاهم است.

محکومیت تهدیدهای آمریکا علیه عمان

سخنگوی وزارت خارجه: تهدید به اعمال تحریم علیه عمان به بهانه‌ای واهی، اقدامی مطلقا غیرقانونی و مغایر با اصول بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل است.

جامعه جهانی می‌بایست با واکنش مسئولانه در قبال این رویکرد، مانع از عادی‌سازی فزاینده نقض هنجارهای حقوقی بین‌المللی شود.

این سند خبر از جنگ سوم ایران و آمریکا می‌دهد

ادعاهای نیویورک تایمز به نقل از مقامات آمریکایی: کلید هرگونه توافق با ایران، کنار گذاشتن برنامه هسته‌ای این کشور و خلاص شدن از اورانیوم غنی‌شده با غنای بالا است.

تنگه هرمز فوراً بازگشایی خواهد شد، اما محاصره آمریکا پابرجا خواهد ماند.

محاصره به تدریج و متناسب با بازگشت ترافیک کشتی‌ها به سطح قبل از جنگ، کاهش خواهد یافت.

 ان‌بی‌سی به نقل از مقامات آمریکایی: ترامپ در حال بررسی پیش‌نویس به‌روز شده‌ای از توافق احتمالی با ایران است که مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای را آغاز خواهد کرد.

آتش بس تقض شد؟

تبادل آتش دوباره میان ایران و آمریکا در کمتر از یک روز / شلیک ۴ موشک به‌سوی شناورهای آمریکایی / شنیده شدن صدای انفجار در هرمزگان و بوشهر/ پدافند ایران یک پهپاد آمریکایی از نوع MQ9 را سرنگون کرد

 

در حال تکمیل ...

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید