مذاکره عمان با سازمان ملل برای حل مسئله تنگه هرمز

گاردین نوشت: عمان با سازمان ملل در حال گفتگو بوده تا ببیند آیا می‌توان یک رژیم مدیریتی جدید در تنگه هرمز معرفی کرد که شامل پرداخت هزینه در قبال خدمات باشد یا نه.

مذاکره عمان با سازمان ملل برای حل مسئله تنگه هرمز

عمان با سازمان ملل در حال گفتگو بوده تا ببیند آیا می‌توان یک رژیم مدیریتی جدید در تنگه هرمز معرفی کرد که شامل پرداخت هزینه در قبال خدمات باشد یا نه.

گفتنی است، روز ۲۲ اردیبهشت هیأتی به نمایندگی ایران به ریاست عباس باقرپو،ر مدیرکل حقوقی بین‌المللی وزارت خارجه با هیأت نمایندگی عمان در مسقط دیدار کرد و در این دیدار، آخرین تحولات مربوط به تنگه هرمز و ترتیبات مربوط به عبور ایمن کشتی‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس اعلام وزارت خارجه، دو طرف بر حقوق و صلاحیت‌های حاکمیتی خود بر این تنگه به عنوان بخشی از آب‌های سرزمینی ایران و عمان تأکید کردند.

منبع: انتخاب
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید