تحلیل زبان بدن دیدار ترامپ و شی

یک کارشناس زبان بدن در تحلیل دیدار «دونالد ترامپ» و «شی جینپینگ» در پکن مدعی شد رئیس‌جمهور آمریکا با حرکاتی در دست دادن و تماس‌های بدنی، تلاش کرده پیام‌هایی درباره قدرت، صمیمیت و تثبیت رابطه با رئیس‌جمهور چین منتقل کند.

تحلیل زبان بدن دیدار ترامپ و شی

«جودی جیمز» کارشناس زبان بدن در گفت‌وگو با «دیلی میل» دیدار «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در پکن را از منظر حرکات بدنی و رفتارهای غیرکلامی تحلیل کرد.

به گفته این کارشناس، ترامپ در لحظه‌ای که برای نخستین بار با شی روبه‌رو شد، با نوعی «لبخند قورباغه‌ای» احساسات خود را آشکار کرد.

جیمز همچنین گفت ترامپ آغازکننده دست دادن بود، با وجود اینکه شی میزبان این دیدار محسوب می‌شد.

او توضیح داد: «ترامپ آغازکننده دست دادن بود و از چند قدم پیش از رسیدن به شی، دستش را جلو آورد. فردی که آغازکننده دست دادن است، معمولاً از همان ابتدا نوعی حس برتری و سلطه پیدا می‌کند و به همین دلیل معمولاً این نقش متعلق به میزبان است.»

طبق این گزارش، دو طرف حدود ۱۰ ثانیه دست یکدیگر را نگه داشتند و ترامپ چند ضربه به دست شی وارد کرد.

جیمز درباره این رفتار گفت: «زمانی که دست‌ها در حال حرکت بودند، ترامپ ابتدا دو بار و سپس سه بار به دست شی ضربه زد که اولین ضربه از سه ضربه دوم طولانی‌تر بود؛ حرکتی که نشان‌دهنده تمایل به تحکیم رابطه است.»

این کارشناس در عین حال تاکید کرد فضای این دیدار شبیه گرمای رفتاری نبود که در سفر سال گذشته «ولادیمیر پوتین» به چین دیده شده بود.

او گفت: «ترامپ هنگام گفت‌وگو تماس چشمی قوی و جست‌وجوگرانه‌ای داشت... اما خبری از شوخی‌ها و شیطنت‌هایی که در دیدار پوتین دیده بودیم، نبود.»

به گفته جیمز، پس از استقبال کودکان پرچم‌به‌دست از ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا لبخند زد و برای آن‌ها دست زد.

او افزود: «ترامپ سپس هنگام راه رفتن در کنار شی، چند ضربه دوستانه و تاییدآمیز به بازوی او زد تا حس دوستی را تقویت کند.»

این کارشناس همچنین درباره فضای محل دیدار گفت: «اتاق جلسه بسیار بزرگ بود، اما چیدمان میزها برخلاف استاندارد معمول جلسات دولتی چین، نسبتاً صمیمی طراحی شده بود؛ موضوعی که نشان می‌داد شی تمایل دارد گفت‌وگوها مستقیم‌تر و کاربردی‌تر باشد.»

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 12
  • تشوگ خرچ وت مریک

    وقتی به گرمی دست بدهی به گرمی هم دست فشار میده و صمیمیت هم ایجاد میشه دشمنی کم و محو میشه همکاری زیاد میشه اقتصاد هم شکوفا میشه و ملت هم امیدوار سر زنده میشن
    سیاست یعنی تعامل
    نه دشمنی بیهوده
    آررره

    نظرات شما -
    • ناشناس

      👍

  • ناشناس

    ترامپ چینم همراه کرد دمش گرم

    نظرات شما -
    • ناشناس

      وطن فروش اپستیتی

    • سعید طوسی

      حرص نخور فرزندم

  • ناشناس

    زبان بدن مردم ایران هم یبار تحلیل کنید

  • محمد هادی طهمورثی

    از کارشناستان بپرسید زبان بدن جنتی چه می‌گوید؟

  • ناشناس

    چین هم رفت حالا حی قصه تعریف کنید دست دادن دستش بالا بود یا پایین

  • ناشناس

    هفتصد هشتصد سال پیش حضرت حافظ:آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدار

  • ناشناس

    بعضی فکر می کنند اینها بخاطر ایران جنگ جهانی سوم راه میندازند 😄😄😄😄😄🤦

  • ناشناس

    ای ترامپ قمار باز دست حریفت رو شکستی ول کن.....

  • ناشناس

    اخ جون یه تحلیل اب دوغ خیاریه دیگه که قرار نیست بخونم