محسنی اژه‌ای: هدف دشمن شکستن کمر اقتصادی کشور است؛ باید آن را خلع سلاح کنیم

رئیس قوه قضاییه گفت: ما در شرایط فعلی با یک سلسله مسائلی در اقتصاد و معیشت مردم مواجه‌ایم؛ در این عرصه تمامی تمرکز مسئولان‌امر باید معطوف بر تسهیل امورات و زیست مردم باشد.

محسنی اژه‌ای: هدف دشمن شکستن کمر اقتصادی کشور است؛ باید آن را خلع سلاح کنیم

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی سخنانی در نشست با جمعی از مقامات قضایی، با اشاره به تروریسم اقتصادی دشمن علیه ملت ایران، اظهار کرد: ما در شرایط فعلی با یک سلسله مسائلی در اقتصاد و معیشت مردم مواجه‌ایم؛ در این عرصه تمامی تمرکز مسئولان‌ امر باید معطوف بر تسهیل امورات و زیست مردم باشد. ضروری است تدابیر و تمهیداتی اتخاذ شود تا فشار معیشت و گرانی بر گرده مردم سنگینی نکند. 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به موضوع بسیار مهم حمایت از تولید، بیان داشت: مسئولان قضایی، چه از حیث تکالیف مستقیم‌شان و چه از حیث کمک به دولت، مقوله‌ی حمایت از تولید را جدی بگیرند. با تولیدکنندگان بویژه آن دسته از تولیدگرانی که مایحتاج مردم را تأمین می‌کنند، جلسه بگذارید و موانع را از مقابل آنها بردارید. در حوزه توزیع کالا و خصوصاً ارزاق ضروری مردم نیز با همراهی بخش‌های مربوطه، نظارت‌های مستمری را اِعمال کنید. در این زمینه، هماهنگی‌ها را با صنوف و اتحادیه‌ها افزایش دهید. 

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: مسئولان ذی‌صلاح قضایی در حوزه واردات کالاهای اساسی نیز در هماهنگی با استانداران استان‌های مرزی و مسئولان بنادر، تسهیلاتی را لحاظ کنند. دشمن هدفش شکستن کمر اقتصادی کشور است؛ باید دشمن را در این جبهه خلع سلاح کنیم.

قاضی‌القضات خاطرنشان کرد: قطعاً با عناصری که بخواهند از شرایط فعلی سوء‌استفاده کنند و به احتکار و گران‌فروشی مبادرت ورزند و یا کالاهای تقلبی و تاریخ مصرف گذشته را وارد بازار کنند، وفق قانون با قاطعیت برخورد خواهد شد. ما از حقوق عامه مردم در همه حوزه‌ها و در همه شرایط، با جدیت محافظت و پاسداری می‌کنیم و همچنین تسهیلگر امورات تولید کنندگان خواهیم بود.

منبع: میزان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • ناشناس

    نه بابا الله اکبر به همه هوش و آی کیو.

  • ناشناس

    هوش و ذکاوتی که در شما سراغ داریم اینکار امکان پذیر است

    نظرات شما -
    • دار

      سندروم

  • ناشناس

    طبری کجاست
    مهدی هاشمی؟
    بابک زنجانی؟
    جزایری؟
    خاوری؟
    شریفی؟
    بس کنید

    نظرات شما -
    • چای دبش باغ ازگل ک

      و رییس بانک آینده باغ ازگل و مدیر ارشد چای دبش

  • آنتی سایبری

    با حرف زدن نمیشه کاری کرد اژه ای

  • رزمنده جنگ تحمیلی

    همه کارمند یا معلم یا بازنشسته نیستند که حقوق شون سربرج حسابشون واریز شود یه فکری هم به فکر قشر کارگر و بقیه هم باید کرد بخاطربیکاری و ادامه این جنگ نامعلوم شرمنده خانواده شده اند

    نظرات شما -
    • کارمند نمونه سازم

      😡
      بازنشسته با چندرغاز حقوق جونش درمیاد تا سر کنه
      میفهمی آدمی کلی هزینه داره با این گرونیا
      حقوقهای کم هزینه ها زیاد
      این جهنمه نه زندگی
      ما گدایی بزرگ نشدیم که به گدایی زندگی کردن عادت کنیم

  • ناشناس

    بهترین کار رو بازرس ژاور می کرد . به جای پیگیری پرونده مفسدان گردن کلفت اقتصادی که نهایتا منجر به اخراجش از کار میشد ، یه عمر وقت صر ف کرد برای پرونده ژان وال ژان اون هم برای دزدیدن یک قرص نان . به این میگن عدالت استاد اژه ای