عراقچی: حمله آمریکا به ناوشکن دنا یک «جنایت جنگی بیسابقه» بود
وزیر خارجه کشورمان با تشریح جنایات ارتکابی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، حمله به ناوشکن دنا را «جنایت جنگی بیسابقه» از سوی آمریکا توصیف و تاکید کرد: ملت ایران از همه ظرفیتهای حقوقی و سیاسی برای مواخذه و مجازات عاملان و آمران این جنایت جنگی استفاده خواهد کرد.
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «ویجیتا هرات« وزیر امور خارجه سریلانکا عصر امروز چهارشنبه به صورت تلفنی گفتگو و رایزنی کردند.
در این تماس تلفنی، وزیر امور خارجه ایران از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا و مساعدت در روند انتقال پیکرهای پاک شهدای عزیز آن ناوشکن دنا و دلیرمردان ناوهای ایرانی به میهن قدردانی کرد.
عراقچی با تشریح جنایات ارتکابی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، حمله به ناوشکن دنا را «جنایت جنگی بیسابقه» از سوی آمریکا توصیف و تاکید کرد: ملت ایران هیچگاه این جنایت که نقض فاحش قواعد بنیادین حقوق بشردوستانه بینالمللی و معاهدات ژنو ۱۹۴۹ است را فراموش نکرده و از همه ظرفیتهای حقوقی و سیاسی برای مواخذه و مجازات عاملان و آمران این جنایت جنگی استفاده خواهد کرد.
وزیران امور خارجه ایران و سریلانکا در این گفتگو همچنین درباره تقویت مناسبات دوجانبه رایزنی کردند.
اگه برعکس بود جنایت جنگی حساب نمیشد؟
حمله میکنه گریه میکنید
حمله نمیکنه شیر میشد میگین ما پیروز شدیم
حمله به جوان های بی پول گشنه بی اینده ناامید بی پول دیماه چی بود پس؟؟؟؟ دستور خدا؟؟
آقا جنگه!!!
تو جنگ حلوا خیرات نمیکنن که
اگه خودتون قدرت داشتید هم بیشتر از آمریکا و اسراییل جنایت میکردید!
اگه زورشون میرسید الان اسرائیل وجود نداشت، امریکا در بدترین شرایط بود و دنیا گریه میکرد از دستشون،یه تنگه رو بستن ،خودشونو ابر قدرت چهارم دنیا حس کردن
اینکه تو اوج جنگ نت ملت خودت قطع میکنی جنایت جنگی حساب نمیشه؟؟؟
په بقیه سهند جماران مکران وسایرین
چقدر وقیحید شماا اسمش ناو یعنی کشتی جنگی