آشپزی قاتل | عکس جنجالی سرباز زن اسرائیلی در آشپزخانه خانه‌ای در جنوب لبنان

تصویری از یک سرباز زن اسرائیلی که در حال آشپزی در آشپزخانه خانه‌ای در شهرک «بنت جبیل» در استان نبطیه لبنان گرفته شده، به شدت در فضای مجازی جنجالی شده است.

آشپزی قاتل | عکس جنجالی سرباز زن اسرائیلی در آشپزخانه خانه‌ای در جنوب لبنان

به گزارش خبرفوری به نقل از میدل ایست آی، این تصویر که سربازی را در حال لبخند زدن با مواد غذایی پخش‌شده روی میز نشان می‌دهد، روز یکشنبه توسط رسانه لبنانی «بنت‌جبیل نیوز» منتشر شد. ناشر در شرح این عکس نوشته است: «تجاوز با همه ظرافتش... وقتی قاتل و اشغالگر در آشپزخانه مردم این سرزمین آشپزی می‌کند.»

«دیانا موکَلد»، روزنامه‌نگار و مستندساز لبنانی، این تصویر را توهینی به «حافظه و کرامت مردم» دانست. او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اینجا ما درباره خانه‌ای صحبت می‌کنیم که هنوز سبزی و نشانی از زندگی خانواده‌اش را دارد، اما فقط آنها (صاحبان خانه) به‌زور غایب هستند. آنها از بازگشت منع شده‌اند، در حالی که یک سرباز ارتش اشغالگر وارد آن مکان می‌شود، محصولاتش را برمی‌دارد، می‌پزد و می‌خندد، گویی آن خانه صاحبی ندارد.»

بیشتر بخوانید:‌

هک تلفن همراه فرمانده سابق ارتش اسرائیل | جزئیات شخصی «شرم‌آور»؛ از زنی پنهان زیر پیانو تا نقشه تاسیسات محرمانه

تصویر همسر نتانیاهو و جفری اپستین در مهمانی شخصی | عکس‌ها از شدت غیراخلاقی بودن قابل انتشار نیست!

او افزود: «گویا ۵۵ روستایی که به روی مردم جنوب بسته شده، از ساکنانش خالی نشده است و گویی این همه ویرانی کافی نیست.» موکَلد گفت این صحنه خلاصه‌ای از جنایات اسرائیل است؛ از ریشه‌کن کردن مردم از سرزمینشان تا تبدیل کردن خانه‌هایشان به «محیطی رایگان برای اشغالگران». او تأکید کرد: «این اشغال و اهانتی عمدی به حافظه، کرامت و حق مسلم مردم برای بازگشت به چیزی است که با دستان خود کاشته‌اند.»

یک کاربر فلسطینی در ایکس این تصویر را با واقعه نکبت (۱۹۴۸) مقایسه کرد که طی آن بیش از ۷۰۰ هزار فلسطینی از خانه‌هایشان پاک‌سازی قومی شدند. «آبیر خطیب» نوشت: «یادتان می‌آید مادربزرگ‌هایمان چگونه تعریف می‌کردند که هنگام فرار از خانه‌هایشان در زمان نکبت، غذا را روی اجاق گذاشته بودند؟ خب، این دقیقا همان داستانی است که الان در لبنان در حال رخ دادن است و بسیار دلخراش است.»

در ادامه این گزارش به تشدید حملات اسرائیل به لبنان از ماه مارس (اسفند و فروردین) اشاره شده است. بر اساس آمار وزارت بهداشت لبنان، از دوم مارس (۱۲ اسفند) تاکنون، حملات اسرائیل منجر به شهادت حداقل ۲,۲۹۴ نفر و زخمی شدن ۷,۵۴۴ نفر شده است. حدود ۱.۲ میلیون نفر نیز در سراسر کشور آواره شده‌اند. یک آتش‌بس ۱۰ روزه از پنجشنبه گذشته در لبنان آغاز شده است.

گزارش‌ها همچنین حاکی از تخریب سیستماتیک ساختمان‌های غیرنظامی در جنوب لبنان حتی در زمان آتش‌بس است. روزنامه عبری «هارتز» نوشت فرماندهان اسرائیلی تجهیزات مهندسی غیرنظامی از جمله بیل‌های مکانیکی را به منطقه آورده‌اند. یکی از منابع گفته که مدارس و اماکن غیرنظامی به عنوان بخشی از سیاست «پاکسازی منطقه» با خاک یکسان می‌شوند. هفته گذشته، «یسرائیل کاتز»، وزیر دفاع اسرائیل گفته بود: «تمام خانه‌های روستاهای نزدیک مرز در لبنان بر اساس مدل رفح و بیت‌حانون در غزه تخریب خواهند شد.»

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 14
  • دردمند

    گوشت و تخم‌مرغ‌ها و... میبینید، برای ما که نبوده نه؟ حق ما که نیست نه؟ پول ما که نرفته اونجا نه؟

    نظرات شما -
    • گیگیلی

      ببین دقیقا داشتم به همین فکر میکردم. چه رفاهی در جنوب لبنان برقراره!

  • ناشناس

    صفا باشه

  • ناشناس

    بنده بعنوان یک ایرانی عاشق کشورم راضیم نوش جونش

  • ناشناس

    نوش جونش

  • ناشناس

    🫠

  • ناشناس

    باید به باعث و بانیش لعنت بفرستی!!؟؟؟؟؟

  • ناشناس

    اون همه گوشت از کجا آوردی😂
    خوش بگذره

  • ناشناس

    فقط مواد غذایی ببین باورم نمیشه تازه این یه خونه روستایی هست🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ از جیب ما زدن دادن به لبنانی ها برای ما ایرانی ها این زندگی آرزو هست

    #ایرانم

  • 🌹

    باهمدیگه ایشالا آشپزی میکنیم 🫡 خواهر خوبم

  • ناشناس

    لبنانی بی شرف ببین چقدر گوشت و مرغ و سیب زمینی داره، من ایرانی دارم نون خالی میخورم، بازم از مظلومیت اینها بگید

    نظرات شما -
    • ناشناس

      تقصیر این مزدورها هس حکومت ظلم وقحطی 😐

  • ناشناس

    مثل وقتیکه اموال مصادره‌ میشه

  • گواردیولا

    آشپز فقط بی بی