عضو هیات رئیسه مجلس:

طرح «ثبت روز ملی تنگه هرمز» در تقویم کشور کلید خورد

عضو هیات رئیسه مجلس از تهیه طرحی برای ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در تقویم کشور خبر داد.

طرح «ثبت روز ملی تنگه هرمز» در تقویم کشور کلید خورد

علیرضا سلیمی  با اشاره به طرح تعدادی از نمایندگان برای «ثبت روز ملی تنگه هرمز» در تقویم کشور، گفت: تعدادی از نمایندگان به دنبال تصویب طرحی هستند که به موجب آن روزی به نام تنگه هرمز در تقویم کشور ثبت شود.

وی توضیح داد: در این باره دو نظر وجود دارد؛ یکی اینکه شورای عالی فرهنگی یک روز را به نام «روز ملی تنگه هرمز» در تقویم کشور ثبت کند مثل ۲۰ فروردین روز ملی فناوری هسته‌ای یا ۲۹ فروردین روز ارتش.

این عضو هیات رئیسه مجلس ادامه داد: نظر دیگر این است که اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی این کار را انجام نداد، موضوع از طریق مجلس پیگیری شود.

وی درباره اینکه چه تاریخی به نام روز ملی تنگه هرمز نامگذاری می‌شود، گفت: دو تاریخ برای نامگذاری روز ملی تنگه هرمز  مطرح است؛ ۹ اسفند یعنی روز شروع دفاع و مبارزات ملت ایران در جنگ تحمیلی سوم و یا تاریخ تصویب طرح تثبیت حاکمیت ایران در تنگه هرمز. البته به نظرم ۹ اسفند تاریخ بهتری است چون همان روزی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشور ما تجاوز کردند.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    حماقتشون بی انتهاست .... امریکارو میگم ،فکر کردن میتونن به ایران زور بگن