در گفت و گویی تلویزیونی مطرح شد؛

پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای، ناآرامی و ترور در منطقه نیستیم/ وقتی می‌ایستیم و می‌جنگیم، باید عوارض و سختی‌های جنگ را نیز بپذیریم و تحمل کنیم/ نمی شود بجنگیم و هیچ مشکلی پیش نیاید

رئیس جمهور با بیان اینکه تبعات جنگ متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان امروز گریبان‌گیر بسیاری از کشورهای جهان است، افزود: با لطف الهی و تلاشی که مدیران، مسئولان و وزرا انجام می‌دهند، آحاد ملت ایران در بازار کمبود نمی‌بینند و قیمت‌ها نیز در این مدت تا حدودی ثابت بوده و تغییرات آنچنانی نداشته است که این نشان می‌دهد سیستم در حال کارکرد صحیح است.

پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای، ناآرامی و ترور در منطقه نیستیم/ وقتی می‌ایستیم و می‌جنگیم، باید عوارض و سختی‌های جنگ را نیز بپذیریم و تحمل کنیم/ نمی شود بجنگیم و هیچ مشکلی پیش نیاید

مسعود پزشکیان در گفت‌وگویی با رسانه ملی، به تشریح اقدامات دولت در حوزه اقتصادی، دستاوردهای دفاعی و دیپلماتیک، و چالش‌های پیش‌روی کشور در شرایط جنگ تحمیلی سوم پرداخت و اظهار داشت: آنچه مجموعه دولت در این مدت در پی آن بود، با لطف خداوند محقق شد و توانستیم ماه مبارک رمضان و سال نو را بدون احساس کمبود و با ثبات قیمت‌ها مدیریت کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه تبعات جنگ متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان امروز گریبان‌گیر بسیاری از کشورهای جهان است، افزود: با لطف الهی و تلاشی که مدیران، مسئولان و وزرا انجام می‌دهند، آحاد ملت ایران در بازار کمبود نمی‌بینند و قیمت‌ها نیز در این مدت تا حدودی ثابت بوده و تغییرات آنچنانی نداشته است که این نشان می‌دهد سیستم در حال کارکرد صحیح است.

پزشکیان در ادامه با تجلیل از ایثارگری‌های نیروهای مسلح کشورمان تصریح کرد: از رزمندگان عزیز کشورمان که با تمام وجود از میهن دفاع کردند و افتخارآفرین شدند، قدردانی می‌کنم. آنان غرور ملی را زنده کردند.

رئیس جمهور با اشاره به تلاش مذبوحانه و شکست خورده دشمنان برای تسلیم کردن ایران افزود: آمریکا و رژیم اسرائیل تصور می‌کردند با جنگ علیه کشورمان ظرف مدت کوتاهی می‌توانند ما را به تسلیم وادار نمایند، اما حضور مردم و دفاع جانانه رزمندگان نشان داد که ملت قهرمان، لشکریان و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را به این سادگی‌ها نمی‌توان به تسلیم وادار کرد.

پزشکیان حضور مردم در صحنه‌های دفاع از میهن را «نمایشی بی‌نظیر در جهان» توصیف کرد و گفت: در دنیا کسی نمی‌توانست این حضور عظیم را در ذهن خود بپذیرد، به طوری که رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد این تصاویر با هوش مصنوعی ساخته شده است، زیرا باور نمی‌کرد مردمانی هر شب پای نظام و کشورشان در خیابان ها، چهارراه‌ها و صحنه‌ها حاضر شوند و از عزت و سربلندی میهن خود دفاع کنند. این حضورها بزرگترین پشتوانه کشور ما است.

رئیس جمهور با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب پس از شهادت حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای خاطرنشان کرد: حضور مردم و رهبری و هدایت‌های معظم‌له دلگرمی بزرگی برای دولت در جهت ادامه کار، گفت‌وگوها و تعیین سیاست‌های پیش‌رو بوده است.

 پزشکیان ابراز امیدواری کرد با روند موجود، بتوان با عزت مشکلات را مرتفع  و از این مرحله با سربلندی خارج شد و افزود : امروز به برکت روند دیپلماسی مقتدرانه ،  رژیم اسرائیل وادار به اعلام آتش‌بس شد و در لبنان حق تهاجم به حزب الله و دیگر جبهه‌ها را ندارد. این تلاشی است که نظام اسلامی انجام می‌دهد و امیدواریم خداوند کمک کند تا شرمنده مردم نشویم.ما باید از برادران مان در پاکستان که با دلسوزی و اعتقاد در تلاشند ضمن حفظ عزت و سربلندی کشور، روند را به سمت اهدافمان هدایت کنند، تشکر و قدردانی کنیم.

رئیس‌جمهور با استناد به فرمایشات و فتوای رهبر شهید حضرت آیت الله خامنه ای تصریح کرد: ما به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیستیم. به دنبال ناآرامی و ترور در منطقه نیستیم. ما به دنبال آرامشیم و با عزت از تمامیت کشورمان دفاع می‌کنیم و بر چارچوب‌های حقوقی و قانونی پایبندیم. این  آمریکا و رژیم اسرائیل هستند که کشور ما و منطقه را با ترور فرماندهان، سیاستمداران، دانشمندان و دانش‌آموزان به آشوب و جنگ کشانده و به واسطه انجام این جنایت ها در نگاه مردم دنیا منفور شده اند، اما با ابزار رسانه و با تبلیغات خود تلاش می‌کنند ایران را عامل مشکلات منطقه معرفی کنند. ما بر اصول و چارچوب های خود ایستاده ایم و این مهم باید به طرف مقابل تفهیم شود.

پزشکیان با اشاره به صدمات و سختی‌های جنگ اظهار داشت: وقتی می‌ایستیم و می‌جنگیم، باید عوارض و سختی‌های جنگ را نیز بپذ یریم و تحمل کنیم. نمی شود بجنگیم و هیچ مشکلی پیش نیاید. اکنون پس از جنگ به فرموده رسول خدا (ص) با جهاد اکبر روبرو هستیم و هنر آن است که بتوانیم سختی‌ها و مشکلات ایجاد شده را با همدلی، همیاری و تحمل مدیریت کنیم. اگر جنگ خاتمه یابد، باید با مردم گفت‌وگوی صادقانه داشته باشیم و از آنان کمک بخواهیم تا با عزت و قدرت از صدمات وارد شده خارج شویم.

رئیس‌جمهور با اشاره به پویش مردمی «جان فدا» گفت: نزدیک به ۲۷ میلیون نفر در این پویش حضور یافته‌اند. ممکن است لازم نباشد در جبهه بجنگند، اما می‌توانند در صحنه جامعه و با کمک‌های خود یاری‌گر باشند. کسی که حاضر است جانش را برای مملکت فدا کند، باید در برابر سختی‌ها آستین بالا بزند، بیاید میدان و به همنوعان خود کمک کند.

پزشکیان در پایان خاطرنشان کرد: ما در مجموعه دولت در دوران جنگ در بسیاری از صحنه‌ها حضور پیدا کردیم  و جلسه گذاشتیم ، اما رسانه‌ای نکردیم . مردم می‌بینند که دولت، وزرا و استانداران علیرغم همه سختی ها و مشکلات  به خدمت‌رسانی ادامه می‌دهند و هنوز مردم ما احساس نمی‌کنند در جنگ هستند.

منبع: جماران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 31
  • ناشناس

    با آزاد شدن سرمایه های بلوکه شده و لغو تحریم ها به رفاه میرسیم...

  • م.ل.ی

    تو ایرانی که ما زندگی میکنیم قیمت اقلام دارویی و خوراکی روزانه بالا میره !

  • ملانصرالدین

    مستر پرزیدنت در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری جنابعالی فرمودی که میایی تا جنگی اتفاق نیفته چون اگه رقیبتون انتخاب بشه جنگ میشه.مگه نه در خاطرتون هست .خبر فوری جان اگه کلیپش را در آرشیو داری برای یاداوری منتشر بنما.با تشکر

  • ناشناس

    قیمت‌ها نیز در این مدت تا حدودی ثابت بوده و تغییرات آنچنانی نداشته است

    نظرات شما -
    • ناشناس

      ژن احمدی نژاد تو ساختار ژنتیک همه مسولین هست بیاین از محله ما بخرید ، واقعا که

  • ناشناس

    خونش کجاست؟ برم تو اون محله زندگی کنم مثل اینکه قیمتا اون دور و بر ثابته

  • ناشناس

    قیمت چی ثابت بوده؟ مشکل اصلی دولت شما و کل دولت های قبل اینه که نمیتونید روی دلالیسم و هرج و مرج صنفی نظارت کنید.البته این مشکل بیشتر به قوه ی قضا مربوط میشه
    هر کی هر قیمتی رو کالا و خدماتش میزاره
    باز محصولات شرکتی و کارخانه ای اگه افزایش قیمتی هم میدن حداقل میدونیم از کجاست
    تو بازار آزاد که رسما همه دارن همدیگرو جر میدن
    خدا نکنه الان ماشینت خراب بشه. لوازم یدکی های یک راسته رو بری برای یه جنس مشخص هر کدوم یه قیمت جدا میدن‌.خود مکانیک که دیگه بماند.هر چی دلشون بخواد نرخ میدن.
    من اجرت تعویض یه قطعه رو از ۴ جلوبندی ساز در یک راسته گرفتم، چهار نرخ متفاوت گفتند که تازه قیمت منصف ترینشونم فضایی بود
    باقی خدماتی هم همینطور. از کلینیک های زیبایی تا آرایشگاه ها، موسسات آموزشی در حوزه های مختلف،تعمیرکاران و....
    هر کی هر چی میخواد دستمزد میگیره

  • ناشناس

    پس قراره از لحاظ اقتصادی از این بدی ای هم که هست اوضاع خیلی بدتر بشه. خدایا خودت به مردم ایران، علی الخصوص قشر ضعیف و مستضعف، رحم کن

  • کیان

    یعنی اینکه ملت عزیز باااس خودتونو اماده کنید
    اینی که دیدیدتو جنگ اصغر بود
    تازه بعد جنگ اکبر شروع میشه

  • ناشناس

    ول کنید این حرفا رو کالا برگ قرار بود ادامه دار باشه و متناسب با تورم و افزایش نرخ ارز مبلغ اون هم افزایش پیدا کنه سرمون را با جنگ و مذاکره گرم نکنند

  • ناشناس

    فکر کنم یه چیزی هم به اینا بدهکار شدیم!

  • ناشناس

    اینترنت جهانی قطع شده قیمت ها هم سربه
    فلک کشیده حداقل ۵۰درصد رشد داشته البته خیلی بیشتر از این عدد هست

  • ارم

    عجب مگه مردم این جنگ رو شروع کردن که حالا باید تاوانش رو هم بدن خدایا دارم رد میدم از این همه وقاحت

  • ناشناس

    مشکل اینجاست که شما میجنگی ولی عوارضشو ما ملت بینوا باید تحمل کنیم ،شما و دیگر مسولین که مشکلی ندارید

  • ناشناس

    طوری میگی انگار ملت تقصیر داره و ما خواستیم به ملت خودمون زور بگیم ،عجب رویی دارین شماها

  • رصد

    دکتر اولش نیت داشتی کار کنی بعد دیدی نمی شه راهش را یاد گرفتی که این چند سال را هم با سیاست نعل و میخ بگذرونی بره و ملت را سرکار بزاری

  • نیما

    چه کسی به شما اجازه جنگیدن با ابرقدرت های دنیا رو داده؟
    سیاست های گذشته و فعلی شما که منجر به جنگ شده قابل تایید چند درصد از جامعه است
    تاوان دشمنی شما با آمریکا و اسرائیل رو مردمی می دن که سالهاست با این تفکر مشکل دارن و به انواع مختلف ابرازش کردن

  • ناشناس

    البته عوارضش را ما رعیت تحمل می کنیم و مواهبش مال اغازاده هاس

  • ناشناس

    اون لیست گرون شدن دارو رو براش بفرستید شاید از این دنیایی که براش ساختن بیرون بیاد

  • ناشناس

    یعنی آماده شین برای تورم و گرانی بیشتر و بیشتر

  • ناشناس

    تنها مردمی که همیشه شرمنده دولتشونن ایرانی ها هستن

  • ناشناس

    تنگه هرمز رو چرا رایگان باز کردید؟!!!!!!!
    این خودش تحقیرآمیز ترین شکسته
    .
    باید‌ پول بگیرید از کشتی ها
    همینطوری هم قیمت مواد غذایی ۲۰۰درصد، ۳۰۰درصد افزایش پیدا کرده که کل دنیا از این تورم قسمت شوکه شدن!
    تخم مرغ از ۷۰۰۰ شده ۲۰۰۰۰
    قیمت لبنیات انقدر زیاد صده که نمیتونیم شیر بخریم

    حالا اگر جنگ رو بدونه عوارضی تنگه هرمز ببندید، تکلیف چی میشه؟
    پول خسارات بابد از جیب مردم بدبخته گرسنه بره؟ و اجناس گرونتر بشه؟!!!
    .
    خبر فوری هم که نظرات من رو کلا پنهان میکنه

  • ناشناس

    دلم برای مقامات می سوزه . جنگ کنند میگیم چرا ؟ صلح کنن باز میگیم چرا

  • ناشناس

    میشه بیشتر توضیح بدی که قیمت چی ثابت بوده🙄🙄🙄

  • ناشناس

    در مقابل آتش‌بس در لبنان ، تنگه هرمز را باز نمودی با این کار خودتو تو دل ملت‌های عرب جا کردی

  • ضیا

    پول نفت میاد توی سفره های مردم یا نه ؟ کم داستان بگو .

  • ناشناس

    زودتر با غرب توافق کنید و اوضاع را آرام نمایید ما باید کشور را آماده مراسم خاکسپاری باشکوه قائد مظلوم و شهیدمان نماییم

  • ناشناس

    بهههههههه مسعود خان چه عجب آفتابی شدی؟

  • متین

    پس محو اسراییل چی میشه گروهای نیابتی عمه من راه انداخته
    نکنه با کیک و شیرینی میخوای اسراییلو محو کنی

  • ناشناس

    شما نقطه شروع جنگ رو پیدا کن و مدیریت کن

  • 🫖دبششششششش

    لطفاً منتشر کنید
    قیمت سیگار بیش ۱۲۰در صد گران شده همین یک قلم گویای دورو در تمام اقلام غذایی و دارویی و غیره صدق می کنه