پزشکیان با مکرون تلفنی گفتگو کرد | مکرون به فارسی توئیت زد
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفت که در تماسی تلفنی با مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران درباره مذاکرات اسلامآباد، تنگه هرمز و لبنان گفتوگو کرد.
به گزارش خبرفوری، مکرون شنبه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران گفتوگو کردم. از وی خواستم که از فرصت گفتوگو در اسلامآباد به منظور هموار کردن مسیر کاهش پایدار تنش و توافقی قاطع که تضمینهای محکمی برای امنیت منطقه با مشارکت همه کشورهای مرتبط ارائه میدهد، استفاده کند.
رئیس جمهور فرانسه افزود: بر لزوم احیای سریع آزادی و امنیت دریانوردی در تنگه هرمز که فرانسه برای کمک به آن آمادگی دارد، تاکید کردم.
مکرون نوشت: بر اهمیت رعایت کامل آتشبس از جمله در لبنان تاکید کردم. فرانسه برای حمایت کامل از اقدامات مقامهای لبنانی که تنها مرجع مشروع اعمال حاکمیت و تصمیمگیری در مورد سرنوشت لبنان هستند، آمادگی دارد.
جنگ تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل علیه ایران که نهم اسفند ۱۴۰۴ با ترور حضرت آیتالله سید علی خامنهای رهبر شهید انقلاب اسلامی آغاز شد، سرانجام بامداد چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ با توافق طرفین بر سر آتشبس دوهفتهای با میانجیگیری پاکستان برای انجام مذاکرات به منظور پایان دادن به این جنگ و صلح دائمی متوقف شد.

مذاکرات میان ایران و آمریکا شنبه ۲۲ فروردین آوریل در اسلامآباد پایتخت پاکستان به ریاست «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران بر هیات ایرانی و نیز «جی دی ونس» معاون رئیس جمهوری آمریکا بر هیات آمریکایی آغاز شد.
بر اساس آخرین گزارشها، تیمهای کارشناسی هیأتهای مذاکرهکننده ایرانی و آمریکایی که از چند ساعت پیش وارد مذاکرات شده بودند، پس از پایان گفتوگوهای حضوری، هماکنون درحال تبادل متن مکتوب درباره موضوعات مورد بحث هستند.
چشم عباس آقا
مکرون، بووووو میدی!
به جان شریعتمداری قسم که این مکرون یه رگش فاکستانیه.
فرانسه خفه شو
خدایا یا من پولدار بشم یا مکرون به فارسی توییت بزنه از لبنان حمایت کنه_
خدا :