گفت وگوی تلفنی مکرون با سران لبنان، قطر و عراق درباره آتش بس میان ایران و آمریکا
سران کشورهای عربی قطر، لبنان و عراق با امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه درباره تحولات منطقه بویژه موضوع آتش بس میان ایران و امریکا و تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان گفت وگوکردند.
به نقل از شبکه الجزیره، دیوان امیری قطر از تماس تلفنی شیخ تمیم بن حمد آل ثانی با رئیسجمهور فرانسه خبر داد.
براساس گزارش این دیوان، دو طرف ضمن بررسی آخرین تحولات آتشبس میان آمریکا و ایران، بر ضرورت دستیابی به یک توافق «پایدار و فراگیر» که شامل طرفهای درگیر شود، تأکید کردند. همچنین آل ثانی و ماکرون با ابراز نگرانی از وضعیت لبنان، بر لزوم توقف فوری تنشها در این کشور تأکید کردند.
از سوی دیگر، دفتر نخستوزیری لبنان اعلام کرد که مکرون در پیامی به «نواف سلام»، وی را در جریان تلاشهای دیپلماتیک پاریس برای درج رسمی نام لبنان در فرآیند توقف عملیات نظامی قرار داده است.
از سوی دیگر، خبرگزاری رویترز به نقل از دفتر نخستوزیری عراق گزارش داد که محمد شیاع السودانی، نخست وزیر این کشور در گفتگو با مکرون به وی گفته که نیروهای امنیتی عراقی توانستند عاملان حمله پهپادی در اربیل را که در جریان آن یک افسر فرانسوی کشته شده بود، شناسایی و بازداشت کنند.
بنظرم یک سر جنگ ،فرانسه واقمارش باشند مابقی بهانه هستند.در اصل ادامه جنگ انگلیس و فرانسه است.
هر وقت اسم این مکارون رو میشنوم یاد شوگر مامیش میافتم، هر کجا هست سلامت باشه، خوب زدی تو گوشش