کرملین: جنگ باید متوقف شود!
سخنگوی کرملین امروز پنجشنبه در مصاحبهای ضمن ابراز نگرانی عمیق از تحولات منطقه غرب آسیا اعلام کرد که اوضاع کنونی در این منطقه در مسیر بدترین سناریوهای پیشبینی شده در حال حرکت است.
به گزارش خبرفوری، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در گفتوگو با برنامه خبری «وستی» با اشاره به پیگیری مستمر تحولات مربوط به تجاوزات آمریکایی-صهیونیستی توسط مسکو، بر ضرورت توقف فوری درگیریها در غرب آسیا تأکید کرد و گفت: «این جنگ باید متوقف شود».
وی افزود: «ما صمیمانه امیدواریم که گزارشها در مورد مذاکرات میان ایران و آمریکا واقعیت داشته باشند، زیرا هر اقدامی که بتواند به برقراری صلح کمک کند، شایسته حمایت کامل ماست.»
سخنگوی کرملین در بخش دیگری از سخنان خود به پیامدهای اقتصادی جنگ افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: «ارزیابی عواقب این درگیری برای اقتصاد جهان دشوار است، اما با توجه به گستردگی جغرافیایی آن، این پیامدها مثبت نخواهند بود.»
جنگ افروزی آمریکایی-صهیونیستی در تاریخ ۹ اسفند با اجرای حملات علیه اهدافی در ایران از جمله تهران کلید زده شد که منجر به وارد آمدن خسارات و شهادت مقامهای نظامی و مردم شد . در جریان این حملات، آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند .
کرملین همچنین نسبت به خطر گسترش دامنه درگیری به دریای خزر هشدار داد.
پسکوف تأکید کرد که روسیه هرگونه سناریویی که منجر به سرریز شدن جنگ به این منطقه شود را «بسیار منفی» ارزیابی میکند و آن را خط قرمز خود میداند .
دوستان کرملین نشین، منظورتون جنگ اوکراین هستش!؟ 😂
دیگ به دیگ ...
چقد پرویی
سریع تر تجاوز به اوکراین رو متوقف کنید وحشی های نامتمدن
باسلام.به نظرم،عجب وضعی شده،چی شده، ما که موندیم والله،ترامپ هر بار توئیت میزند و سخنرانی دارد،می گوید عملیات ما،چهار تا شش هفته طول میکشد،به نظر میرسد،شش ماه تا یک سال دیگر هم همین زمان های ۴هفته تا ۶هفته را مطرح خواهد کرد.🤔🤔🤔.باتشکر
چقدر وقیحن این روسها