کنعانی مقدم: شاید ترامپ به یکی از جزایر سه گانه حمله کند اما به خارک نه/ استقرار در جزایر ایران شدنی نیست/ شاید اسرائیل دست به ترور شخصیت ها بزند

یک تحلیلگر نظامی می گوید: همانطور که فرمانده کل قوا هم مطرح کردند ما می توانیم جبهه های جدیدی را از باب المندب گرفته تا اقیانوس هند باز کنیم. این ها قطعا می تواند قدرت بازدارندگی ما را افزایش دهد.

کنعانی مقدم: شاید ترامپ به یکی از جزایر سه گانه حمله کند اما به خارک نه/ استقرار در جزایر ایران شدنی نیست/ شاید اسرائیل دست به ترور شخصیت ها بزند

 پس از حمله به جزیره خارک زمزمه هایی مبنی بر اعزام نیروی زمینی به ایران از سوی آمریکایی ها شنیده می شود. این مسئله در حالی مطرح شده است که آمریکایی ها پیش از این، مدت چهار تا شش هفته ای برای جنگ با ایران را مطرح کرده بودند. ممکن بودن اعزام نیروی زمینی به ایران از سوی ایالات متحده مسئله‌ای است که خبرآنلاین با حسین کنعانی مقدم فعال سیاسی اصولگرا در میان گذاشته است.

حسین کنعانی مقدم معتقد است ترامپ به دلیل بحران‌های داخلی، ممکن است برای فرار از مشکلات، دست به اقداماتی خطرناک مانند حمله به جزایر ایرانی بزند، اما این اقدام پرهزینه و با شکست همراه است.

او می گوید ترامپ به دنبال ایجاد یک پایگاه موقت برای چانه‌زنی و کنترل نفت در منطقه است و جنگ را راه نجات خود می‌داند. در نهایت، کنعانی مقدم بر توانایی ایران در باز کردن جبهه‌های جدید و مقاومت طولانی‌مدت در برابر آمریکا تاکید می‌کند و معتقد است جمهوری اسلامی با گسترش دامنه تهدیدات، قدرت بازدارندگی خود را افزایش خواهد داد.

مشروح گفت‌وگو با این کارشناس مسائل سیاسی را در ادامه بخوانید؛

****

* آمریکایی‌ها اخیراً صحبت از اعزام نیرو به داخل ایران می‌کنند. تحلیل شما در این مورد چیست؟ آیا این موضوع شدنی است؟ آینده جنگ را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

همانطور که می‌دانیم ترامپ بر اساس تئوری مرد دیوانه که برژینسکی آن را طراحی کرد و آمریکایی ها آن را در جنگ سرد هم استفاده کردند عمل می کند. او یک فرد غیرقابل پیش‌بینی و دیوانه است و ممکن است به هرکاری دست بزند. ترامپ برای فرار از بحران های داخلی مثل پرونده اپستین، افزایش قیمت نفت در جهان و فروپاشی اقتصادی آمریکا و هزینه های بالای آمریکایی ها ممکن است دست به هرکاری بزند. اگر ما یک پهپاد شلیک می کنیم او ناچار است شش میلیون دلار موشک تاد به سمت آن شلیک کند و این مسئله اقتصاد جنگ را به ضرر آمریکا رقم می زند.

به نظر من ممکن است که ترامپ نه به خارک اما به یکی دیگر از جزایر ما حمله کند تا سر پلی را به دست آورد تا در آینده بتواند بر سر آن چانه زنی کند. همچنین کنترل بر نفت در خلیج فارس را در حکم یک پیروزی اعلام کند و سپس به صورت سراشیبی به سمت جاگذاری نیروهای خود حرکت کند و بخواهد پایگاه های خود را دوباره در منطقه احیا کند. به این صورت او دنبال جبران شکستی است که در میدان و خیابان متحمل شده است.

با توجه به عدم همراهی ناتو با آمریکا در جنگ، قدرت بازدارندگی ایران در تنگه هرمز و قدرت موشکی و پهپادی ایران در به چالش کشیدن زیرساخت های منطقه به نظر می رسد که ترامپ برای فرار هم که شده یک عملیات هوابرد یا استقرار نیروهای آبی-خاکی خود را به شکل نمایشی هم که شده دنبال کند. به همین سبب نیروهای مسلح ما باید خود را برای بدترین سناریوها آماده کنند تا ما بتوانیم در آینده نزدیک سربازهای آمریکایی را به اسارت بگیریم و آنها را تنبیه کنیم. این شاید یکی از فرصت هایی باشد که قدرت ایران را در ایجاد امنیت در خلیج فارس تثبیت کند.

* منظورتان این است که ترامپ به دنبال پیاده سازی نیروی زمینی در یکی از جزایر ماست؟

بله.

* فکر می کنید به کدام جزیره حمله شود؟

برای ترامپ خارک لقمه بزرگی است و او نمی تواند استقرار جدی داشته باشد. اما ممکن است با توجه به بهانه هایی که امارات مطرح می کند و کشورهای عربی هم از او حمایت می کنند، آمریکا به یکی از جزایر تنب کوچک، تنب بزرگ یا ابوموسی حمله کند. اما اینکه بخواهد جزیره را اشغال کند و در آن مستقر شود شدنی نیست چرا که ایران از نظر آتش قدرت بسیار زیادی دارد و آنها هم می دانند که اگر در تله مرگ بیفتند باید تلفاتی مثل جنگ ویتنام بدهند.

* آیا احتمال گسترش جنگ را پیش‌بینی می‌کنید؟

همانطور که گفتم ترامپ پیش بینی ناپذیر است. به قول عرب ها وقتی ببیند که دارد غرق می شود دست به هر خس و خاشاکی می‌اندازد. ممکن است بحث ترور شخصیت ها به وسلیه رژیم صهیونیستی باشد یا در داخل دست به عملیات خرابکارانه بزنند. به نظر می رسد که ترامپ با توجه به شرایط داخلی که دارد تا زمان رسیدن به یک توافق جامع بین المللی با تضامین لازم فقط جنگ را راه نجات خود می داند.

* جمهوری اسلامی چه باید کند؟

جمهوری اسلامی با وسعت، قدرت و توانایی که دارد، با توجه به اینکه تنگه هرمز را در دست دارد در یک جنگ طولانی و فرسایشی عملا دست برتر را دارد. ادامه مقاومت، قطعاً پیروزی را برای ملت ما رقم خواهد زد. آمریکایی‌ها می‌دانند که در یک جنگ طولانی‌مدت، شکست خواهند خورد. ما هم ضربات خود را به اسرائیل می زنیم. از حیفا و تلاویو هم که دیگر چیزی نمانده است. تقریبا می توان گفت که بانک اهداف ما خالی شده است و باید دنبال بانک اهداف جدیدی باشیم. همانطور که فرمانده کل قوا هم مطرح کردند ما می توانیم جبهه های جدیدی را از باب المندب گرفته تا اقیانوس هند باز کنیم. این ها قطعا می تواند قدرت بازدارندگی ما را افزایش دهد.

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 20
  • ناشناس

    خبر فوری ، زندگی نامه ها رو بزار

    نظرات شما -
    • ناشناس

      بخدا منم منتظر زندگی نامه هامدیشب تهران داشت نقطه زنی میکرد مشخص بود ولی از صبح هرچی میگردم زندگی نامه نیست

    • ناشناس

      🤣🤣👍

  • ناشناس

    این مثلاً تحلیل گر ها ، یا تحلیل گر های تلویزیون میلی ، برای این اراجیف پول هم میگیرن؟منم بلدم اراجیف تحویل بدم

  • ناشناس

    ویتنام جنگجویان عاقل داشت ما تحلیلگران نادان

  • ناشناس

    بی بی دیگه 💙🫡شیر یهود

  • ناشناس

    تا قبل از اینکه بگی« از حیفا و تل آویو هم که دیگر چیزی نمانده و...» فکر میکردم مطلب جدی باشه نه طنز

  • ناشناس

    جنگ فرسایشی دست بالاتر دارید !

  • ناشناس

    جنگ فرسایشی دست بالاتر دارید که امروز صبح دلار از ۱۶۲ عبور کرده !؟

  • ناشناس

    با چنتا حرکت احمقانه تمامیت ارضی ایران رو به باد دادین!

  • ناشناس

    باز ی کم سواد اظهار نظر کرد

  • ناشناس

    عاقا اگه پول خوب بدین منم میام خیابون الله اکبر میگم

  • ناشناس

    خدایی نیگاش کنید! یه کله پاچه رو نمیتونه نحلیل کنه! بعد شده تحلیلگر جنگ👀💀

  • ناشناس

    سقوط از آنچه در آینه می‌بینید به شما نزدیکتر است

  • ناشناس۲

    بانک اهدافمون خالی شده...🤣

  • ناشناس

    شاید اسراییل دست به ترور شخصیت ها بزند؟ این همه زندگی نامه شخصیت ها رو تو سایت ها گذاشتن، تازه به نظرت شاید.

  • حقیقی

    ازتهران و دیگر شهرها ایران هم چیزی،مانده خسارت دیده نباشند پس لطفا تنها به خسارات طرف مقابل اکتفا نشود

  • ناشناس

    برای آمریکا و اسرائیل هیچ چیز نشد ندارد.

  • ناشناس

    این همونیه که می‌گفت با زدن واکسن کرونای آمریکایی جی پی اس مایع کار میذارن تو بدنمون بعد کنترلمون میکنن.

  • ناشناس

    یه بارم قیل اینتر تو زندگی نامه بزار