هشدار وزارت اطلاعات به ارسال‌کنندگان محتوا به رسانه های معاند

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که عضویت در کانال‌ها و صفحات رسانه‌های معاند، به ویژه شبکه تروریستی اینترنشنال، و ارسال هرگونه عکس، فیلم، مطلب و موقعیت مکانی، طبق ابلاغیه شورای عالی امنیت ملی و ماده ۴ قانون تشدید جرائم مقابله با رژیم صهیونی، جرم محسوب می‌شود.

هشدار وزارت اطلاعات به ارسال‌کنندگان محتوا به رسانه های معاند

در شرایط جنگی، ارسال هرگونه محتوا به این رسانه‌ها مستوجب اشد مجازات خواهد بود. تصویربرداری از اماکن حساس، ساختمان‌ها و محل‌های آسیب‌دیده می‌تواند به عنوان همکاری با دشمن آمریکایی-صهیونی تلقی شود و در صورت اثبات، فرد به عنوان سرباز رژیم صهیونی برخورد خواهد شد.

در صورت مشاهده چنین مواردی، درخواست می‌شود موضوع به کانال رسمی ستاد خبری وزارت اطلاعات در پیام‌رسان‌های ایتا، بله و روبیکا با تیک آبی ارسال شود.

 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس

    وقتی اینترنت بین الملل نیست چجوری میفرستن پس واسه شبکه ها

    نظرات شما -
    • ناشناس

      بعضیا استارلینک دارن. عده‌ای هم از نت کشورهای همسایه استفاده می‌کنن.

  • ناشناس

    از اینکه یک سری موقعیت یکی از شهدا را گفتم که البته بعدش شهیدش کردن پشیمان و نادمم.... حالا باید چه کنم؟

  • ناشناس

    نت رو قطع کردید باز هم می ترسید!

  • ناشناس

    با کبوتر ارسال می‌کنند!

  • ناشناس

    ادم فروشی تو خونتونه