سردار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

جبهه‌های دیگر علیه آمریکا به زودی گشوده خواهد شد/ لازم باشد انصارالله یمن هم باب‌المندب را می‌بندد

نماینده تهران و نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه تشییع شهدای جنگ رمضان با بیان اینکه هنوز جنگ امریکا و رژیم‌صهیونیستی علیه ایران، منطقه‌ای نشده است، گفت: جبهه ‌های دیگر علیه آمریکا به زودی گشوده خواهد شد.

 جبهه‌های دیگر علیه آمریکا به زودی گشوده خواهد شد/ لازم باشد انصارالله یمن هم باب‌المندب را می‌بندد

 اسماعیل کوثری  در حاشیه تشییع شهدای جنگ رمضان با بیان اینکه هنوز جنگ امریکا و رژیم‌صهیونیستی علیه ایران، منطقه‌ای نشده است، گفت: فعلا ایران در حال پاسخ قاطع به امریکا و رژیم صهیونیستی است و جبهه ‌های دیگر علیه آمریکا به زودی گشوده خواهد شد.

 وی با بیان اینکه، انسداد هوشمند تنگه هرمز حق مشروع ایران بود گفت: ایران هنوز و در این مرحله نیازی به ورود نظامی برای بستن تنگه هرمز ندیده است و در صورتی که اراده کند، هر اقدمی را در تنگه هرمز ممکن می‌کند.

کوثری با بیان اینکه جبهه مقاومت در برخی کشورها هنوز وارد میدان نشده‌ و آمادگی خود را برای ضربه‌ پشیمان کننده به آمریکا اعلام کرده‌اند، گفت: انصارالله یمن پیش از این نیز ثابت کرده بود که برای ضربه به امریکا کاملا مقتدر و با انگیزه است و اگر نیاز باشد، انصارالله می‌تواند باب‌المندب را همانند تنگه هرمز کنترل و منافع آمریکا و کشتی‌های آمریکایی را در باب‌المندب به آتش بکشد.جدیدترین و مهم‌ترین اخبار سیاسی، دفاعی و امنیتی را با دنبال کردن صفحه سیاست بخوانید.

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    لطفا حرفی نزنید که آتش جنگ بیشتر بشه؟

  • والی

    کشورهای عربی یمن رو به میکنند. در واقع عربستان با حملات هوایی یمن رو خنثی میکنه

  • ناشناس

    آخ جون بوی پیروزی میاد
    از همون هایی که از 7 اکتبر تا حالا خیلی داشتیم
    بنازم غیور مردان سید علی رو