شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در تل‌آویو

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در تل‌آویو در پی حمله موشکی ایران خبر دادند.

شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در تل‌آویو

رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اشاره به موج جدید حملات موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی، گزارش دادند که صدای انفجارهای مهیب در تل‌آویو شنیده شد.

بر اساس این گزارش، جبهه داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شلیک موشک‌هایی از ایران به سمت اراضی اشغالی را رصد کرده و از شهرک‌نشینان خواست تا به سرعت وارد پناهگاه شوند.

برخی رسانه‌ها نیز از اصابت ترکش موشک ایرانی به محل سکونت سرکنسول آمریکا در قدس اشغالی خبر دادند.

در همین ارتباط کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از اصابت مستقیم یک موشک ایرانی به مرکز فلسطین اشغالی خبر داد و سازمان امداد و اورژانس این رژیم نیز اعلام کرد که بر اثر اصابت ترکش موشک ایرانی به شرق تل‌آویو، یک نفر زخمی شد که سطح جراحت وی، متوسط گزارش شده است.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین گزارش دادند که آژیرهای خطر در تل‌آویو و اطراف آن به صدا درآمدند و دست‌کم یک شهرک‌نشین در نتیجه اصابت ترکش موشک‌ها در منطقه مرکزی، زخمی شد.

شبکه‌های تلویزیونی المیادین و الجزیره و منابع خبری فلسطین به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی افزودند: بامداد یکشنبه حمله موشکی گسترده‌ای از خاک ایران به سمت اهدافی در سرزمین‌های اشغالی انجام شد که طی آن آژیرهای خطر در تل‌آویو، حیفا، قدس و مناطق گسترده‌ای از مرکز و شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد.

به گزارش شبکه المیادین، آژیرهای خطر در تل‌آویو و حومه آن، بئر السبع، اشدود، قدس و شهرک‌های صهیونیست نشین کرانه باختری به صدا درآمده و پس از آن انفجارهای مهیبی در این مناطق شنیده شده است.

منابع محلی همچنین از به صدا درآمدن آژیرها در منطقه الجلیل اعلی و شهرک «آفیفیم» در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که آژیرها در شهر بیت‌شان، أم الفحم، منطقه عمیق هماعیون، جلبوع، مناشیه و مجدو نیز به صدا درآمدند.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد.

در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است.جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    چیزی هم موند از اسرائیل بدیم به فلسطینیا
    بدبختها فرقی با غزه دیگه ندارند
    #آبکش آهنین