ارسال ۱۰۰۰ کیلوگرم طلای ونزوئلا به آمریکا
شرکت معدنی دولتی ونزوئلا یک قرارداد چندمیلیون دلاری برای فروش تا ۱۰۰۰ کیلوگرم طلا به بازارهای آمریکا امضا کرد.
شرکت ونزوئلایی براساس امضای قراردادی با طرف آمریکایی متعهد میشود ۶۵۰ تا ۱۰۰۰ کیلوگرم شمش طلا را به شرکت بازرگانی Trafigura تحویل دهد.
«داگ برگم» وزیر کشور آمریکا که روز چهارشنبه برای گفتگو درباره فرصتهای همکاری در زمینه های نفت و معادن وارد ونزوئلا شد، در تسهیل این قرارداد نقش داشته است.
هر کیلوگرم طلای خالص در حال حاضر حدود ۱۶۶ هزار دلار ارزش دارد. قیمت طلا بسته به بازار متفاوت است اما با توجه به نااطمینانی مالی جهانی، روند صعودی داشته است. قیمت نفت نیز از زمان حمله آمریکا و اسرائیل به ایران، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت جهان، افزایش یافته است.
ترامپ روز چهارشنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: نفت در حال جریان است و حرفهایگری و تعهد بین دو کشور بسیار زیباست! او همچنین از «دلسی رودریگز»، رئیسجمهور موقت ونزوئلا، تمجید کرد. رودریگز پس از دیدار با برگوم، طرحی برای اصلاح قوانین معدنی کشورش اعلام کرد.
برکناری نیکلاس مادورو در ۳ ژانویه و متعاقب آن کنترل آمریکا بر منابع ونزوئلا، انتقاد دموکراتها و لیبرالهای کنگره را برانگیخته و آنها دولت ترامپ را به امپریالیسم و فساد متهم کردهاند.
فروش طلا به کشور دیگه جدیدا شده ارسال
ما هم چند تن شمش طلامون گم شد! دکل نفتی گم شد! چای دبش دم نکشید و گم شد! باغ ازگل گم شد و......
عمو ترامپ چکار میکنه ؟
اینم از آزادی ونزوئلا 😂
تمام زیر ساخت های کشور داره نابود می شه، میلیاردها تومان خسارت داره به کشور وارد می شه، زندگی مردم ایران خراب شد، اون وقت شما نگران 100 کیلو طلای ونزوئلا هستید.