اردوغان و ترامپ درباره تحولات ایران و خلیج فارس گفت و گو کردند
رئیسجمهور ترکیه در تماسی تلفنی با همتای آمریکایی خود درباره تحولات منطقه، از جمله حملات علیه ایران گفتوگو کرد.
«برهانالدین دوران» مدیر ارتباطات ترکیه امروز (یکشنبه) در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «آخرین وضعیت و تحولات جاری در ایران و کشورهای خلیج فارس» توسط رجب طیب اردوغان و دونالد ترامپ روسای جمهور ترکیه و آمریکا مورد بررسی قرار گرفت.»
به نقل از خبرگزاری آناتولی، این گفتوگوی تلفنی در حالی انجام شد که تنشها در منطقه افزایش یافته و تلاشهای دیپلماتیک آنکارا برای کاهش تشدید بحران و تشویق به گفتوگو در خاورمیانه ادامه دارد؛ جایی که تحولات مرتبط با ایران و کشورهای همسایه خلیج فارس نگرانی بینالمللی ایجاد کرده است.
ایالات متحده و اسرائیل صبح شنبه تهران را در حالی هدف حمله قرار دادند که مذاکرات مربوط به برنامه هستهای ایران تحت میانجیگری عمان ادامه داشت. دور جدید مذاکرات در ژنو روز پنجشنبه به پایان رسید.